Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my mamy juz prawie wszystkoDziewczyny, robicie już jakieś zakupy dla Dzidziusia? Ja sie nad tym zastanawiam, bo boje się, że nie zdąże ze wszystakim!
Jestem w 21 tc

Paula najlepsze życzenia, a te najwazniejsze niech spelni sie w czerwcu, zdrowiutkie i dające wiele radości mamusiSto lat!!
tak ze o 23 moja mała taks ie wierci ze bez problemu kazdy moze ja wyczuc i zobaczyc jak sie wierciMożliwe, że Natalka postanowiła przysiąść Ci na moczowodzie i miałaś taką lekką kolkę nerkową ;-)
Dziewczyny, robicie już jakieś zakupy dla Dzidziusia? Ja sie nad tym zastanawiam, bo boje się, że nie zdąże ze wszystakim!
Jestem w 21 tc
Dziewczyny, robicie już jakieś zakupy dla Dzidziusia? Ja sie nad tym zastanawiam, bo boje się, że nie zdąże ze wszystakim!
Jestem w 21 tc
Super, też zacznę robić zakupyhej!
ja już mam całą ubraniową wyprawkę. Teraz jest tyle wyprzedaży, że skompletowałam wszystko za pół ceny i to jeszcze na zapas:-)
mam też przewijak i sporo ciuszków od przyjaciół.
Dziś o 17.00 idę na usg...jestem tak podekscytowana, że usiedzieć nie mogę dosłwnie:-)
Trzymajcie kciukasy...
paula- wszystkiego nananananjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!