reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Olimpia72 - sliczne buciki!! cudowne.
cobra18, zdec - powodzenia na wizytach
gniesha - 3maj sie. staraj sie nie martwic na zapas, bo to nic nie da i daj znac jak tylko bedziesz cos wiedziala... :-(
madziaja - udanego wypoczynku :tak:
ewus2090 - rodzisz w tym szpiatlu w augustowie?? nie masz innego w poblizu? do bialegostoku troche daleko, ale moze sokolka, tam jest bardzo dobry oddzial polozniczy.

reklama
Gniesha - kochana oczekiwanie jest najgorsze, my tutaj wszystkie bardzo mocno trzymamy kciuki za Stasia!
Ewus - dobrze, że juz w domu jestes, i rzeczywiscie nie miałaś robionego usg?, a co jest na wypisie, ze z czym zostałas przyjęta do szpitala?
ita85, paulka82 - dzięki kochane:-), dzisiaj juz mi lepiej:tak:

Ostatnia edycja:
ewuś witaj back :-) pamietaj zeby jesc pożywne rzeczy, dużo warzyw i owoców no i produkty mleczne, musisz w koncu jeść dla 3 :-D

witajcie:-) po weekendzie,
miłość podrasowana walentynkami, na rok spokój:rofl2: koniec z faworkami pączkami, jeszcze tylko jutro śledź.
Wizytowiczkom życzę powodzenia!
ewus - witaj i już tam nie wracaj
gniesha - do końca trzeba być dobrej myśli, my wszystkie tu trzymamy kciuki
anecznik - ale to łobuziak będzie
nemezizaki - ja tam wywiad z wampirem przeczytalam jednym tchem
misialala - no to dalej jedna wielka niewiadoma?
pozdrawiam serdecznie

Paula mnie by zadna siła do autobusu nie zaciągnęła:o Juz wolałabym ryzyko;)

:-D:-Dja właśnie się zastanawiam co zrobić, dobrze,ze mąż ma teraz na popołudnie do pracy, bo rano małego zawiezie, bo jakbym miała po 7 rano jeździć autobusem to Patryk siedział by w domu dopóki mamusia nie odzyska prawa jazdy :-);-)

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki są już ułożone główką w dół? bo ja jak byłam na usg w20tyg to powiedział że jest już ułożone główką w dół co mnie zdziwiło bo myślałam że jeszcze sobie tam fika dookoła a tu nie teraz czytałam w necie że już w tych tygodniach powinny się odwracać głową do dołu.

:-p
u nas tez to dziala co strasznie denerwuje tatusia
jak tylko przylozy reke zeby go poczuc to maluch od razu sie uspokaja, jak weznie reke to znowu kopie:-)

a wiec te szybkie ruchy w brzuchu sa normalne, nie sadzilam ze mozna miec tak czesto czkawke
u nas jest z tym kopaniem dokładnie tak samo:tak:
a ta częsta czkawka to bardzo dobrze bo płucka ćwiczą te nasze maluchy:-D

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki są już ułożone główką w dół? bo ja jak byłam na usg w20tyg to powiedział że jest już ułożone główką w dół co mnie zdziwiło bo myślałam że jeszcze sobie tam fika dookoła a tu nie teraz czytałam w necie że już w tych tygodniach powinny się odwracać głową do dołu.

u mnie mała jest narazie w poprzek, według USG, ale lekarz mi mówił,ze jeśli do 26-28 tygodnia się nie przekręci główką w dól to potem podobno jest coraz trudniej o taką pozycję, bo dziecko rośnie i ma mało miejsca,żeby się potem przekręcać

reklama
ewelinka307- moja mała sie cały czas przekręca, a na połówkowym powiedzieli mi, że dopóki dziecko ma miejsce, żeby sie przekręcać, czyli prawie do samego końca ułożenie dziecka jest dowolne ;-)
ewuś2090- właśnie ciekawa jestem co Ci na wypisie napisali? z czym własciwie zostałas przyjeta i jakie "zastosowano leczenie" ? mam nadzieję, że nie chcesz tam rodzić? :no: bo masakra z tego co nam zdec przekazywała
gniesha - spokojnie, długi czas oczekiwania nie oznacza, że wyniki są złe. Wierzę, że bedzie dobrze i Ty też musisz wierzyć i być silna dla Stasia, bo on Cie potrzebuje najbardziej teraz :tak:

Do góry