reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
ewuś - no to bardzo sie cieszę, że z dzieciakami dobrze :-) dbaj bardzo o siebie! Wcinaj za troje i sie nie zamartwiaj! a wyniki sie poprawią :tak:
czarna wiedźma- ja na allegro zamówiłam paczkę 18 ubranek za 20 zł :-D w sumie ubrań miałam nie kupować tylko to co dostanę, ale facet wyprzedawał po na prawdę minimalnej cenie to kupiłam :-) pochwalę sie jak przyjdzie paka :tak: a tak to raczej nie kupuję, bo nadal nie wiem co dostanę :confused2: pokupowałam tylko parę rzeczy takich jak szczoteczka, termometr do wody itp. :-) hih najwyżej posprzedajesz nie założone nigdy ubranka :-D
agula1982 - witamy serdecznie :-)

Hej dziewczynki:-)
dawno mnie tu nie było więc nie jestem w stanie narazie nawet zorientować sie co sie u Nas dzieje...Mam nadzieje że same dobre wieści!!!
Ja własnie wróciłam ze szpitala.I mam nadzieje że za szybko tam nie wrócę...:no::no:
Dziekuje Wszystkim kochanym mamusiom za wsparcie a szczególnie dla zdec:tak::tak:Bardzo za wami tęskniłam i cieszę się że juz jestem:-)

Witaj spowrotem:tak:

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki są już ułożone główką w dół? bo ja jak byłam na usg w20tyg to powiedział że jest już ułożone główką w dół co mnie zdziwiło bo myślałam że jeszcze sobie tam fika dookoła a tu nie teraz czytałam w necie że już w tych tygodniach powinny się odwracać głową do dołu.

Moje maleństwo jest położone główką w dół:tak:

Witam was mamuśki:-) czy moge raz za czas właczyć się do waszych "rozmów"?:zawstydzona/y: jetem mamuśką czerwcową;-) Synuś z czerwca 2004,i teraz spodziewam sie na 27 wg usg,wg OM 22 czerwiec

Witamy i zapraszamy:-)

Hehe :) niezle szalejecie! Ja probuje sie powstrzymac. Chlopiece ubranka staram sie ogladac,a kupuje czasem cos dziewczecego,bo moja siostra w kwietniu spodziewa sie coreczki :) Zastanawiam sie,czy dostane cos po kims w spadku... i nie wiem,chcialabym,ze jak ktos ma mi cos podarowac to zeby zrobil to jak najpredzej,zebym wiedziala co dokupowac. I od niedawna uwazam,ze dla chlopaczkow tez sa sliczne ubrana,ja najbardziej lubie takie malutkie 'dorosle ciuszki' :)

to masz podobnie do mnie, tylko u mnie brat zostanie po raz drugi tatusiem we wrzesniu
zarazilam bratowa hihihi
fajnie bedzie spotykac sie u rodzicow, dzieciaki beda razem szalec

Agula witaj na forum

agula witamy, jak samopoczucie?

Dziewczyny powiedzcie mi czy was też bolą i swędzą sutki? Zaczynam się tym denerwować bo stało się to dla mnie bardzo uciążliwe, ciągle się drapię czy to normalne?, może trzeba smarować jakąś maścią?:confused:

reklama
agula witamy, jak samopoczucie?

Dziewczyny powiedzcie mi czy was też bolą i swędzą sutki? Zaczynam się tym denerwować bo stało się to dla mnie bardzo uciążliwe, ciągle się drapię czy to normalne?, może trzeba smarować jakąś maścią?:confused:
Ja ta miałam na początku teraz tylko bolą:(

Do góry