Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale pamiętam że któraś z was pisała że fotelik z basy easyfix wypina się podczas uderzenia. Czy macie może tą stronkę?Zdec, Gratuluje zdrowej Calineczki. Bardzo się ciesze!!!
Przed chwilą mój ... mnie tak wkurw.....że szok. Tak trzasłam drzwiami , że szybę wybiłam. A ten sie odwinął i pojechał do kolegi ćwiczyć. Świnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!Jutro nic nie robie, bo i tak nikt tego nie zauważy. Mam Focha.

magdalena swedzenie to wlasnie efekt rozciagania skory, ja smaruje cale "popiersie" czyli od szyi po tylek jak leci i na razie jest ok, sprobuj nawilzac
Mam jeszcze do was pytanie, w czym bedziecie praly ubranka dla dzieci? Tu cos takiego jak proszek do prania dla dzieci nie istnieje, z zalozenia by dzieci "hartowac" od urodzenia..![]()

agula witamy, jak samopoczucie?
Dziewczyny powiedzcie mi czy was też bolą i swędzą sutki? Zaczynam się tym denerwować bo stało się to dla mnie bardzo uciążliwe, ciągle się drapię czy to normalne?, może trzeba smarować jakąś maścią?![]()
Przed chwilą mój ... mnie tak wkurw.....że szok. Tak trzasłam drzwiami , że szybę wybiłam. A ten sie odwinął i pojechał do kolegi ćwiczyć. Świnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!Jutro nic nie robie, bo i tak nikt tego nie zauważy. Mam Focha.
Pomyśl o dzidzi - nie warto;-) trzymaj się cieplutko