Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cholera jasna jak na złość miałam problemy z internetem!!!!!
A wczoraj o 22:18 dostałam smsa od gniesha!!!!!!!1
"Dziś o godzinie 19:05 po 18h porodu przyszedł na świat nasz synek-Staś. 20 minut jakie dano nam z nim spędzić dla nas odbiły się echem w całej wieczności...."
łzy same płyną mi po policzkach....:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Jestem już po wizycie. Troszkę synek był uparty i dopiero pod koniec pokazał nam buziuchnę. Wszystko z malcem dobrze, przez tydzień urósł 100 g.
Ma teraz 560g. wszystkie parametry prawidłowe:-)
Nasi chłopcy będą rozrabiakami na osiedlu

Jestem już po wizycie. Troszkę synek był uparty i dopiero pod koniec pokazał nam buziuchnę. Wszystko z malcem dobrze, przez tydzień urósł 100 g.
a z tymi rozrabiakami to kto wie

kurcze dziewczyny, bratowa mojego meża rodzi już 28 godzinma skurcze a nie ma rozwarcia - jest wykończona - zresztą wcale się jej nie dziwie. Rodzi w Angli i tam nie chca jej nic dać na przyśpieszenia - a jest po terminie 14 dni. Na bóle dostała - paracetamol
![]()

jakas masakra. słyszałam że z opieką tam jest nie najlepiej
moja kuzynka rodziła tam w zeszłym roku, niestety z szybko i synek nie przeżył

kurcze dziewczyny, bratowa mojego meża rodzi już 28 godzinma skurcze a nie ma rozwarcia - jest wykończona - zresztą wcale się jej nie dziwie. Rodzi w Angli i tam nie chca jej nic dać na przyśpieszenia - a jest po terminie 14 dni. Na bóle dostała - paracetamol
![]()