reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Mam pytanie do torunianek albo bydgoszczanek,
gdzie można zrobić usg 4D.
Wiem,że w Toruniu to w NL 200 zł ale innego miejsca w Toruniu nie znalazłam. A jak jest w Bydgoszczy?

najlepsze udg 4D w Bydgoszczy robi dr Wasilewski na Osowej Górze, wizyta u niego kosztuje 150 zł... sama jeszcze u niego nie byłam, ale też się wkrótce wybieram :tak:

reklama
przeczytałam, ze neti79 wybiera się na zakupki ... i przypomniało mi się, że zapomniałam się "pochwalić" moimi ...

W środę wyruszyłam wreszcie na zakupy dla siebie i nabyłam 3 pary spodni ciążowych i dwie bluzki ... i wiecie co? od razu widać mi w nich brzuszek i jest mi wreszcie wygodnie no i w ogóle jest super ...
sklep Happy Mum w Wola Park polecam i dzięki karo85 za polecenie mi tego sklepu na spotkaniu warszawianek ... :-)

no i nie oczywiście nie omieszkałam odwiedzić dziecięcych sklepów ... i wyszperać czegoś słodkiego dla mojej Natalki ...

KARIS 78 nie dajmy sie zwarjowac w Angli czy tutaj w Holandi pewnie sluzba zdrowia taka sama wiec badzmy dobrej mysli bo ja juz niewiem co myslec tez jedni zadowoleni drudzy nie ,ale nam napewno szybko pojdzie haa:-):tak:

a co do wydzieliny to ja mam wszystkie kolory co tydzien inny i podobno to normalne ,niekiedy leci ze mnie jakbym popuszczala mocz takie mam wrazenie.
Łozysko mam tez za nisko ale nic nie biore na to i nie kazano mi sie wcale oszczedzac ,nadal pracuje i wlasnie wrocilam z miasta rowerem i ...wszystko mnie boli a jeszcze musze dywan wyczyscic bo maly napaskudził.Ja nadal jestem dobrej mysli i staram sie nie martwic zadnymi dolegliwosciami bo nawet jak jade do lekarza i mowie ze to boli czy to.. to odpowiedz zawsze jedna : TO NORMALNE wiec nic nie poradze na ich metody leczenia...:szok::-D:tak:

Milego wekendu ja jutro do pracy na ok 10 godz.znowu wrrrrr:-:)szok::szok:

Czesc Kochane mamusie ja mam dzisiaj cos podły humor wiec przepraszam ale zapalam świeczuszki dla Jagódki i Stasia
[*]
[*]

Kochana Gnieshu i Krakowianko bądzcie dzielne w tych najtrudniejszych chwilach Waszego zycia....:-:)-:)-:)-:)-(

[*]
[*] dla Jagódki i Stasia ...

Gnieshu i Krakowianko tak strasznie mi przykro :-:)-:)-(.

Jestem już po wizycie. Troszkę synek był uparty i dopiero pod koniec pokazał nam buziuchnę. Wszystko z malcem dobrze, przez tydzień urósł 100 g.
Ma teraz 560g. wszystkie parametry prawidłowe:-)

Nasi chłopcy będą rozrabiakami na osiedlu

Gratuluję udanej wizyty i dużego synka
:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam,

Krakowianko, Gnieshu - bardzo, bardzo współczuję

Kajdusia - bliźniaczko, rzadko się odzywam bo raz że nie nadążam :) dwa, że mimo tego że jestem w domu, jak się ma już dziecko to zawsze czasu brakuje i tak po trzecie a propo ostatnich smutnych wydarzeń na forum to trochę mam stracha rozmawiać o tej ciąży. Jak już pisałam też mam swoje doświadczenia z poprzednią ciążą i trochę się boję przechwalić :) U nas się mówi że jak chcesz Boga rozśmieszyć to opowiedz mu o swoich marzeniach:)

Serdecznie pozdrawiam
Basia

reklama
Siaba- no tak, troszkę rozumiem, ale brakuje mi Cię tu :tak: W przyszły weekend będę na Czecha ;-), a Ty nie będziesz czasem na Lecha?? Może jakiś mały spacer z chłopakami? ;-)

Do góry