Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

poprosyu masakra. Ile rzeczy za to możnaby było kupić, no ale co zrobić:-(Kasiulka moja wypina, ale to zwykle nie trwa długo, w sensie, że widze wypukłośc ale tylko przez chwilke, a widzialam jak się twoja Hania wypieła, cudnie![]()
Kasiulka moj synek ma chyba jeszcze za duzo miejsca bo nie zauwazylam tego
a u Ciebie wyglada to bosko![]()
Moja to tak sie wypina jakby na konia wsiadałaDziewczyny, a Wasze dzidzie też wypinają części ciała przez Wasz brzuszek tak, że zmienia kształt?
Cześć dziewczyny
:-)
paulka masz podniesiony cukier we krwi? Jeśli nie to nie powinnaś mieć cukru w moczu. Główna przyczyną jest cukru w moczu jest niestety cukrzyca
. Zaczekałam na niego na ławeczce metra i razem wróciliśmy do domku, trochęzmokliśmy.

Witam wszystkie czerwcowe mamy po kilkudniowej przerwie - niestety mam problemy jeszcze z netem, więc Was nic nie poczytałam, ale widziałam, ze na liscie doszły nowe Czerwcówki - bardzo miło:-)
dziś mielismy wizytę u kardiologa z powodu tego zwapnienia - super babka - wszystko nam wyjasniła a najważniejsze, ze to zwapnienie się wchłonęłonasze dziecko jest wiec zdrowe, waży 900g i wszystko ma na swoim miejscu. Z cukrami jakos próbuję dojść do ładu i jest coraz lepiej - zdarzaja się jeszcze wahania, ale jak na razie radzimy sobie bez insuliny - i mam nadzieję, że tak zostanie (wyeliminowałam juz wszystko - nawet knedle według Kajdusi odpadają, bo mi za bardzo po nich cukier skacze do góry, choć muszę przyznać, że sa pyszne;-))
wszystkim Wam życzę udanych wizyt i ściskam was mocno![]()
gratuluje dobrych nowinek:-)Dziewczyny, a Wasze dzidzie też wypinają części ciała przez Wasz brzuszek tak, że zmienia kształt?
u mnie nawet bardzo:-)zawsze się zastanawiam cóż to za część ciałka

przedwczoraj w nocy był pierwszy alarm
szef w kurtce zwarty i gotowy stał w drzwiach, ale okazło się że to jednak nie to...