reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Robaczku mój- Ty jesteś szalona!!! :-):-D
Piękny rowerek.

Dzisiaj na obiadek "zrobiłam" słynne na forum knedle a`la Kajdusia. Jestem totalnym beztalenciem. Ja potrzebowałabym film z instruktażem jak to kleić :laugh2::tak::baffled::confused:
Jutro wizytka. Ktoś jeszcze ma?
Laseczko nie mogłam sie oprzeć;)Zaglądnij na temat Spotkanie Wrocławianek bo szykuje się Jazz babariba;)

Hmm, tak sobie podczytuję i pozazdrościłam spotkań wrocławiankom ;-)
Może by tak i w Poznaniu takowe zorganizować :-) Są chętne ?

Robaczku mój- Ty jesteś szalona!!! :-):-D
Piękny rowerek.

Dzisiaj na obiadek "zrobiłam" słynne na forum knedle a`la Kajdusia. Jestem totalnym beztalenciem. Ja potrzebowałabym film z instruktażem jak to kleić :laugh2::tak::baffled::confused:
Jutro wizytka. Ktoś jeszcze ma?

to tak jak ja. wiele rzeczy moge zrobic w kuchni,ale jak mam cos lepic to masakra. ostatnio kopytka zniknely mi w granku... nie wiem gdzie sie podzialy...;/ kotlety ziemniaczane probowalam chyba ze trzy razy i jakis klej powstawal;/ knedli nie probowalam,po ostatnich 'osiagnieciach' jakos nie mam ochoty,choc zjadlabym chyba ze 100!:) za dwie godzinki wizytka...chyba jeszcze takiego stresa nie mialam. nie wiem skad to. czuje,ze bedzie ok,ale czuje tez,ze ptaszek odleci...hmm,co to bedzie?!co to bedzie?! :D

Hej dziewczyny!!!! Znowu naprodukowałyscie..... Ja zajęta przygotowaniami do wyjazdu do Polski nie mam czasu posiedzieć na BB....Wczoraj wieczorem siedzieliśmy z moim P. i zastanawialismy sie juz na poważnie nad modelem wózka ....i chyba ostatecznie stanęlo na http://www.wozki.otwarte24.pl/141,3w1-Wozek-Jumper-FX-wozki-TAKO-nowy-modelęło...na Tako Jumper....kolor nr 6 (jaksrawozielony) i nad wyborem łóżęczka....Łóżeczko Radek VII KLUPŚ - KLUPŚ | babymax z szyflada w kolorze sosny pod kolr mebelków dla małej.....Jak będziemy w Polsce chcemy zaliczyc kilka hurtowni a jak nic nam sie nie spodoba to zamówimy te rzeczy z internetu.....Mam nadzieje ze sie zapakuje w droge powrotną i uda nam sie przywiez wózek i łóżeczko i klika drobniejszych rzeczy dla malutkiej.....
Zmykam robic kolejne pranko!!!! I przekąsic jakas kolacyjkę:biggrin2:

Agi78 Moja przyjaciółka ma właśnie taki wózek i bardzo go sobie chwali :-) Zwłaszcza na jazdę trochę bardziej terenową / chlupa, śnieg, błoto, wertepy/ - wszystko przejedzie

reklama
Cześć dziewczyny:)
Ależ jestem wymęczona po całym dniu. Gratuluję udanych wizyt:) Ja idę w sobotę na 3D. Już nie mogę doczekać się by zobaczyć swojego maluszka, przekonam się czy mojej Amelce nic nie wyrosło :-)
paulka masz podniesiony cukier we krwi? Jeśli nie to nie powinnaś mieć cukru w moczu. Główna przyczyną jest cukru w moczu jest niestety cukrzyca

Do góry