Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w ogóle zauwazyłam, ze wiele dziewczyn, które są tutaj ze mną od samego początku się nie odzywaja, albo robią to bardzo rzadko:-(
mama mikołaja, scorpioniczka, agast 22, zyraffka, lasposa, hefi, tuchna, iiwka, kpi23, agnieszka-- mam nadzieje, że u Was wszystko oki, fajnie by było poczytać co tam u Was słychac
![]()

boze musze złożyc jej życzenia

i buziaczka dac bleeeDziewczynki czy Wy wiecie ze dzisiaj DZIEN TEŚCIOWEJ!!!!!!boze musze złożyc jej życzenia
i buziaczka dac bleee
witam sie i jaJuż nie mogę :-( ciągle sie nie wysypiam, dzisiaj usnęłam o 3 a na nogach jestem od 6. Niedługo chyba mnie szlag trafii do tego pogoda paskudna, warstwa sniegu za oknem, a już było w miarę ładnie, coś sie chciało, a teraz? Tragedia, już mnie to wszystko przytłacza...
too blee mnie rozwalilohaha.dobra jestes
![]()
moja nie jest az tak swiatowa zeby wiedziec o tym dniu,wiec udam ze ja tez nic nie wiedzialam;]
w ogole dobry wszystkim![]()
O nie, moja się ode mnie nic nie doczeka, nawet życzeń...chyba że zyczenie szybkiego zejścia!!! Nie toleruje tej raszpli...ble
hahaha ja podobnie jakos nie mam zamiaru sobie tym głowy zaprzątaćtoo blee mnie rozwalilohaha.dobra jestes
![]()
moja nie jest az tak swiatowa zeby wiedziec o tym dniu,wiec udam ze ja tez nic nie wiedzialam;]
w ogole dobry wszystkim![]()