reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie;)

widze ze kazda z was miala ciezka nocke....Ja tez ja mialam nie umiem sie ulozyc....eheh:(:(:(

a tak to ladnie za oknem swieci slonce coraz blizej wiosna

reklama
w ogóle zauwazyłam, ze wiele dziewczyn, które są tutaj ze mną od samego początku się nie odzywaja, albo robią to bardzo rzadko:-(
mama mikołaja, scorpioniczka, agast 22, zyraffka, lasposa, hefi, tuchna, iiwka, kpi23, agnieszka-- mam nadzieje, że u Was wszystko oki:tak:, fajnie by było poczytać co tam u Was słychac:tak:

Miło że pamiętasz... :)
Ja podobnie jak dziewczyny podczytuje was codziennie ale na raty :) Na naskrobanie czegoś musiałabym być w miarę na bieżąco, obiecuję się poprawić ale dopiero od przyszłego tygodnia najprawdopodobniej bo mam jeszcze do dokończenia pracę mgr, z którą zmagam się już jakiś czas :( myślałam że szybciej mi pójdzie doprowadzenie jej do ładu, ale im więcej poprawiam tym wydaje mi się że więcej powinnam zmienić :)
Poza tym u mnie po staremu, kupiliśmy wózek dla Julci, mój mąż szykuje się powoli do malowania pokoju i ogólnego porządku w pokoju dziecięcym :) Muszę iść zrobić badania ale czekam aż wyzdrowieje bo od wtorku sobie choruje. I w końcu musimy umówić się na usg (chcemy teraz zrobić sobie 3d/4d) :)
Miłego popołudnia.

Dziewczynki czy Wy wiecie ze dzisiaj DZIEN TEŚCIOWEJ!!!!!!:szok::szok::szok::szok: boze musze złożyc jej życzenia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i buziaczka dac bleee

Już nie mogę :-( ciągle sie nie wysypiam, dzisiaj usnęłam o 3 a na nogach jestem od 6. Niedługo chyba mnie szlag trafi :wściekła/y: i do tego pogoda paskudna, warstwa sniegu za oknem, a już było w miarę ładnie, coś sie chciało, a teraz? Tragedia, już mnie to wszystko przytłacza...
witam sie i ja
mogłabym się pod tym podpisac bo mam podobnie, obudziłam się po 1 i do 4 prawie nie spałam a o 7 już pobudka, masakra jakaś za to wieczorem ok 21 to juz jestam tak śpiąca że szok
co do pogody to ja juz liczyłam na wiosnę a nie śnieg tego poranka, dobrze że choć teraz troszkę słoneczka sie pokazało, ale wcale ciepło nie jest a ja już od tygodnia w żadną ciepłą kurtkę się nie mieszczę, w cieplejsze dni zakładam wiosenny płaszczyk i coś ciepłego pod spód ale w co się ubrać jak jest -2, nie zostaje mi nic innego jak przymusowe siedzenie w domu

too blee mnie rozwalilo :D haha.dobra jestes:D
moja nie jest az tak swiatowa zeby wiedziec o tym dniu,wiec udam ze ja tez nic nie wiedzialam;]
w ogole dobry wszystkim:)

no własnie moja tez nie ale obawiam sie ze wie ze jest dizisiajj ten dzien bo ogladała Tvn a tam trabili o tym:(((( wiec nie wemm czy udawac ze nie wiem czy jak ona o moich urodzinach nigdy nie pamieta w tym roku to nawet zyczen mi nie złozyla ale kij jej w ....

too blee mnie rozwalilo :D haha.dobra jestes:D
moja nie jest az tak swiatowa zeby wiedziec o tym dniu,wiec udam ze ja tez nic nie wiedzialam;]
w ogole dobry wszystkim:)
hahaha ja podobnie jakos nie mam zamiaru sobie tym głowy zaprzątać
cz.wiedźmo fajny pomysł z tym ogniskiem, czyli sezon grillowy rozpoczęty?:-):-)
a co do truskawek o których była mowa wcześniej mam ogromną nadzieję ze sezon na nie zacznie się w tym roku wyjątkowo wcześnie i do porodu pod koniec czerwca mój apetyt na nie zostanie choś odrobinkę zaspokojony:tak::-D

Czytałam, że dużo z Was ma problem ze spaniem... Ja tego go mam. Codziennie zasypiam o 2 albo 3 w nocy, jestem zmęczona, nic mi się nie chce :-(

Gdyby chociaż była wiosna, a tu śnieg i mróz :-(

reklama
Koriander ja od 22tyg. 3xdziennie przyjmuję MgB6 to trochę dziwne że jeszcze mi brakuje.Super taka paczuszka. Ja na pierwszej wizycie dostałam książeczkę i jedną pieluszkę pampers. Niewiem czy w Warszawie tak jest, w Radomiu było że po porodzie dostawało się pudełko z próbkami różnych artykułów (herbatki,kremy) i książeczki: rozwój w 1roku życia, szczepienia ochronne.

Wyczytałam że czwartek jest dniem pomiarów brzuszków no to się chwalę teraz ma 102cm. Karolcia ma chyba wystarczająco miejsca:-)

Do góry