Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, u Was też parcie na pęcherz się zmniejszyło?? Wydawało mi się, że im dziecko będzie większe tym częściej do toalety będę biegać a tu na odwrót. W nocy też już nie wstaje, no chyba że policzyć 6 rano![]()
odebrałam wyniki i glukoza wyszła mi jakaś niska
przed obciążeniem mam 66, a po 2 godz 73
w piątek mam wizytę ale już bym chciała wiedzieć dlaczego jest taka niska,
miała może któraś z Was niski poziom glukozy??
poza tym w moczu znów leukocyty 25-30 i jakieś erytrocyty świeże się pojawiły 2-3
w między czasie ograniczałam słodkie...
ale powiedział że widocznie tak jest i nie ma czym się przejmować, gorzej gdyby było za wysokie,

ja już dwukrotnie miałam poprawione dane, raz moje imię a za drugim razem nie pamiętam... ZUS się nie czepiał, ale tak jak dziewczyny napisały podpis i pieczątka lekarza przy poprawce musi byćKochane czy któraś z Was miała poprawiane zwolnienie lekarskie np jakiś błąd w nazwisku lub dacie??

tylko pamietaj zeby nie lykac razem z zelazem bo powoduje gorsze wchlanianie zelaza, min 3 godz odstepuWitajcie:-) patrząc za okno i na termometr to wierze że wiosna tuż tuż:-)piękne słonko i +8:-)to sie nazywa miłe rozpoczecie dnia:-)
Co do magnezu to ja kupiłam sobie Maglek B6 i na wczorajszej wizycie spytałam czy mogę go brać ( po tygodniu samowolnego brania:-)) i naszczęście mogę. I naprawdę lepiej sie po nim czuje, brzuch nie twardnieje i nie mam już skurczy łydek w nocy:-)a biorę tylko 1 raz dziennie rano.
Zmykam robić śniadanie bo moje dziecie sie obudziło:-)
Duzo słonka życzę:-)
to samo mowila mi moja mama, zebym bron Boze nie spala na lewym boku, ze w ciazy najzdrowiej na plecach z lekkim przekrzywem na bokWitam
Dziś w nocy stwierdziła, że nie będę spała tylko na lewym boku bo zwariuje do czerwca. Doszłam do wniosku że będę spała tak jak mi będzie wygodnie (z wyjątkiem spania na brzuchu oczywiście :-) ) Tym bardziej że pewnie nasze mamy nie zwracały na to uwagi i co nie zaszkodziło to namMama mi nawet powiedziała że jak ona była w ciąży to się nie zalecało spania na lewym boku bo to od serca
![]()
![]()
Wynik moich nocnych przemyśleń jest taki że się w końcu wyspałam![]()

oooo dobrze wiedzieć, nikt mi wcześniej o tym nie wspomniał, a feminatal mogę razem z żelazem czy też lepiej nie???tylko pamietaj zeby nie lykac razem z zelazem bo powoduje gorsze wchlanianie zelaza, min 3 godz odstepu
ja biore zelazo rano z wit a wieczorem magnez