Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

może uda się coś Wam znaleźć używanego - ja też mam wózek od siostry, ale to gondola z prawdziwego zdarzenia
seks to nadal temat tabu dla rodziców - ciekawe czy i my takie będziemyA zwolnienie takie ogólne;-)dochodzę po przeziebieniuEmalia - trzymam kciuki za to usg - ale też mocno wierzę w to, że się wchłonęło to zwapnienie u Jasia
Cobra - super wieści powizytowe:-)
Sealet - szczerze to i ja sobie nie wyobrażam maleństwa w tym wózku na początkumoże uda się coś Wam znaleźć używanego - ja też mam wózek od siostry, ale to gondola z prawdziwego zdarzenia
Lena - i dobrze, że Gaja buszuje - na zdrowie niech Jej idzie;-) a zwolnienie leżące z powodu szyjki???
a co do dzieci, które mają dzieci - rodzice uczniów klas V - czyli 11-12 lat nie życzą sobie, by ich dzieci miały wychowanie do życia w rodzinie - gdzie o miesiączce i dniach płodnych by się czegoś dowiedziały dziewczynki (chociaz na przyrodzie mają cykl rozrodczy człowieka) a potem 13-latki są w ciążyseks to nadal temat tabu dla rodziców - ciekawe czy i my takie będziemy
pozdrawiam wiosennie

DokładnieJa cały czas mojej 13 tce prawie 14tce tłumacze ale ona się ze mnie tylko śmieje może jeszcze jej to nie w głowie ale mimo to truje że jakby miała chłopaka to najpierw do mamusi z mamusią do ginka i dopiero z chłopakiem ona i tak się podśmiewa ze mnie że jej to nie w głowie narazie ale nigdy niewiadomo zakocha się w jakimś i co wtedy już się nie będzie ze mnie śmiała i mam nadzieje że najpierw mi powie![]()
Opuscił sie chyba troszkę bo cześciej chodzę do łazienki a w zebra juz nie dostaję takich kopniaków... ;-) Ciężej sie coraz robi, brzuch coraz wiekszy ehhh... Na szczescie jak narazie +7kg od początku.Dziewczyny kiedyś pisałyście o pamiętnikach dla dzieci od pierwszych ich dni, że można wklejać zdjęcia opisywać każdy dzień i takie tam....czy ma któraś link do czegos takiego z allegro??