Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To samo z baldachimami: wieszac czy nie, bo sie kurz zbiera albo powietrze gorzej doplywa
U nas zawisnie moskitiera i nic mnie nie obchodzi czy sie z niej bedzie kurzylo, komarow tu latem jak na Mazurach brrrr 
Co to za położne które was odwiedzają?? Czyżby do nas też jakaś miała wpaść???
Kurcze chciałabym to wcześniej wiedzieć, żeby drugi pokój odgruzować z tych wszystkich "dziecięcych" rzeczy![]()
no i z kołyski pozostały tylko marzenia :-)

U mnie w przychodni zawsze przed wizytą bądź po bierze do siebie pielęgniarka środowiskowa i mówi co do szpitala, co dla dzidziusia, jak tam jestJa byłam w przychodni spytać jak to będzie po urodzeniu dziecka, dowiedzialam się, że przyjdzie na pierwszą wizytę lekarka z pielęgniarką, dodatkowo dostałam numer do położnej, zadzwoniłam i powiedziałam, kiedy rodzę, a ona, ze w takim razie w czwartek u mnie będzie i wszystko omówimy ;-)
ale najlepsze jest to co zrobiła jej mądra przyćmiona ciążą matka kazali nam się podpisać pod czymś tam i napisać date oczywiście co ja zrobiłam ładnie się podpisałam i napisałam date swojego porodu zamiast dzisiejszej a co tam
niewiem co ta pedagog i dyrektorka sobie pomyślały że nawet niewiem który dziś jest zwróciła mi tylko uwage prosze wpisać prawidłową date
dziewczyny co oznacza za niski hematokryt?(bo mam tylko 35 a norma to 37)
Wynik glukozy na czczo 60 po 2h 87 więc chyba dobry co nie?
Niestety mocz chyba lipa:/
nabłonki płaski:liczne
leukocyty'4-8wpw
erytrocyty swieze;1-3wpw
szczawiany wapnia:d,liczne
bakterie;nieliczne
sluz: laczne pasma