Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego co słyszałam to ma być ciepło ale mają być burze... :/
Chociaż mam nadzieję że nie będzie tak duszno jak teraz, bo okna mam pootwierane i nie ma czym oddychać :/

- czekam wciąż na pierscionek 
bo to zły facet był ;-)Chyba jak każdy typowy samiectez mu to mowie,ze to tanio,a ten wyskakuje ,ze on za fryzjera placi 12zł ,no szok noo. A głupol i tyle, focha strzelilam i sie do niego nie odzywam, zalowac mi tu bedzie moze. Wogole kwiczy ostatnio,ze wszystko takie drogie dla bobasa, to ja mu mowie chłopie taniej było sie zabezpieczac,a nie teraz kwiczec hehe ,faceci to maja naprawde małe mózdzki ,ale jak do samochodu musza cos kupic,albo sobie jakies narzedzia to wtedy dla nas kolosalne sumy dla nich sa niczym...
I wez tu bądz mądry człowieku
zdec ,a to nie moj mąż - jeszcze- czekam wciąż na pierscionek
męza juz miałam,ale go pognałam wsiobo to zły facet był ;-)
tez mu to mowie,ze to tanio,a ten wyskakuje ,ze on za fryzjera placi 12zł ,no szok noo. A głupol i tyle, focha strzelilam i sie do niego nie odzywam, zalowac mi tu bedzie moze. Wogole kwiczy ostatnio,ze wszystko takie drogie dla bobasa, to ja mu mowie chłopie taniej było sie zabezpieczac,a nie teraz kwiczec hehe ,faceci to maja naprawde małe mózdzki ,ale jak do samochodu musza cos kupic,albo sobie jakies narzedzia to wtedy dla nas kolosalne sumy dla nich sa niczym...
I wez tu bądz mądry człowieku
zdec ,a to nie moj mąż - jeszcze- czekam wciąż na pierscionek
męza juz miałam,ale go pognałam wsiobo to zły facet był ;-)
A dzisiaj sobie jeszcze wymyślił nawigację za 2,5
I powiedział że będzie zbierał

Wiecie co mnie zdziwiło, przepisał mi relanium na te skurczesłyszałyście o kimś kto brał relanium w ciąży?? Wydaje mi się to dziwne.
Dziewczyny w co będziecie ubierać dziecko na wyjście ze szpitala....załóżmy, że będzie ciepło![]()

poszłam spać na kilka godzin, wracam, a tu tyle dodatkowych stron.
w takim tempie, to ja będę tylko czytać. 
kompletnie nie ogarniam pakowania do szpitala, nie dociera do mnie, że to już maj. muszę poważnie nad tym popracować, bo nie daj bóg mały postanowi zrobić wszystkim niespodziankę, a na męża i jego pakowanie chyba liczyć nie mogę. ;-)

kochane jest wątek o tym :-) ale pomysł eweli bardzo dobry...Ja myslalam,ze zaloze pajacyk z dlugim rekawkiem i wezme pledzik z bawełny do przykrycia, w sumie to nie bardzo wiem jak tu ubrac