Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zobaczymy co się będzie działo
nie podoba mu się moj mocz bo mam 10-15 w.p.w leukocytów, co powiedział w okresie okołoporodowym nie jest dobrze, mam jutro powtórzyć jak wyjdzie dalej źle to dostane antybiotyk:-(, podczas badanie pojawiła się tez krew, powinno przejść jak nie to mam się tez do niego zgłosić. Następna wizyta za 2 tyg o ile dotrwam
slyszalyscie o tym ze w pelnie ksiezyca rodzi sie wiecej dzieci?
teraz bedzie 28 wiec oby to bylo prawda
hej ,ja mialam robione ktg ostatnio w szpitalu...nic ciekawego jak dla mnie,lezysz plackiem pol godziny,a maszyna robi halas ze hoho.do tego malemu sie to ie spodobalo,bo ciagle w przyssawki kopal i mi z tych pasow wyjezdzaly))bedzie miec charakter po mnie jak nic
juz mam przerabane
![]()
Próbował zwalić czujniki. Jednak fajnie brzmiało kiedy maluch podczas badania czkawki dostał :-) Witajcie brzuchatki
Z drugiej strony trochę mnie to zmobilizowało do odszukania listy wyprawkowej dla Maluszka bo ja oprócz ciuszków nic nie mam. Muszę się juz za to wziąć żebym nie była zaskoczona .... Czy pamiętacie, gdzie taką listę znajdę??? Któraś zamieszczała na naszym forum ... A moze podrzucicie nową?
Dzisiaj mam jakieś zachcianki, których nie miałam nawet na początku ciąży:-)
Zachciało mi się kaszanki iżeby było szybko wrzuciłam ją do wody i gotowałam
wracam, a tam prawie nic z niej nie zostało;-)
Drugą już poprawnie wrzuciłam na patelnię:-)

Najpierw stwierdził że to bubel bo nie zagieli jakiejś blaszki od szuflady
ale ja spokojnie siedziałam w drugim pokoju
za chwile woła o to jednak tatuś jest bubel wszystko ok
po chwili mnie woła a instrukcji to nie było więc myśle czy jak rozwinełam to z kartonu to nie wyżuciłam przeszukałam smieci nie ma
mówie że widocznie jest to takie łatwe że nie dali instrukcji
siedze dalej w drugim pokoju znów mnie woła zadowolony z siebie że ho ho skręcił prawie wszystko ja patrze te deseczki co leży dziecko skręcone na samym dole
mówie rozkręcaj bo dziecko narazie ma lezec na górze zadzwonił więc po kolege bo sam nie da chyba rady
ciekawe jak to się skończy

ale już chyba zaraz kończy
ewelinka hehe Ty się ciesz że Twój jeszcze cierpliwość ma i się to odbywa w pozytywnej atmosferze, mój już by sklinał i bez kija nie podchodź ;D