Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A zapomnialam jeszcze wczoraj napisac,ze ptaszek nie odfrunął;-), wiec Tomaszek jest dalej Tomaszkiem i lezy głowka w dół. Wiec chyba całkiem naturalny mnie poród czeka, tylko,zeby nie bolało![]()
A zapomnialam jeszcze wczoraj napisac,ze ptaszek nie odfrunął;-), wiec Tomaszek jest dalej Tomaszkiem i lezy głowka w dół. Wiec chyba całkiem naturalny mnie poród czeka, tylko,zeby nie bolało![]()

witam przedpoludniowo
dziewczyny a czy kupujecie dzidziusiom spiworki? tu sa bardzo zalecane, no i nie trzeba w nocy maluszka przykrywac
Zdecydowaliśmy, ze przez miesiąc czy dwa mały bedzie z nami w sypialni, więc wczoraj już sypialnię posprzątała, łącznie z oknami i firankami, tylko mebli nie przestawiałam, bo siły nie miałam tyle - za co oczywiście dostałam ochrzan od M. ;-), że wogóle o tym pomyślałam. Ale może w weekend M. poprzestawia mebelki i zrobimy miejsce na łóżeczko.
Annecznik moj ojciec jest z tych co to uwaza ze rola faceta przy porodzie to cicho siedziec przy flaszce i opijac malucha a nie z zona na porodowce, pewnie tez bedzie chcial wnuka opic z tatusiem
ach Ci faceci :-)