Lenuszka
Mamusia Gajusi
oj tak, nie pamiętam kiedy było mi zimno, ja się odkrywam w nocy, a mąż cały czas mnie przykrywa, na nic zdają się moje tłumaczenia, on nie chce żeby Tymi się przeziębił:-)
To tak jak mój identycznie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj tak, nie pamiętam kiedy było mi zimno, ja się odkrywam w nocy, a mąż cały czas mnie przykrywa, na nic zdają się moje tłumaczenia, on nie chce żeby Tymi się przeziębił:-)

a .. co to jest sloneczko ?
Gosia*** - imie pewnie samo wyjdzie jak juz maluszek bedzie na swiecieA jakby co, to od porodu do momentu pojscia do Urzedu macie 2 tygodnie na zastanowienia. A i nawet potem - to jeszcze do 6 miesiaca mozna to imie w urzedzie zmienic ;>
My tez mamy swoje "wybory", ale jakos to jedyne nam na mysl przyjsc nie chceNo chyba ze nagle chlopak okaze sie dziewczynka, wtedy mam wybrane ;>

do czego sa w stanie sie posunąć babki żeby przyspieszyć poród

Ja rozumiem że można mieć dość tego "błogosławionego stanu" bo sama mam nieraz dość ale kurcze!!! Dziecko najważniejsze
I jak nie będzie chciało to można na głowie stanąć i się nie urodzi... Nie chodzi mi wcale o takie tam "delikatne" sposoby, ale niektóre to już gruba przesada
Dziewczyny ,a wasze malenstwa ruchliwe sa ? Czy tak po troszku cały dzien ?
Witam pochmurno i ja!Ale mnie dziś w nocy skurcz obudził ale nie taki przepowiadający czy porodowy tylko taki jak łapie w noge złapał mnie w pachwine chyba żle leżałam ale jaki to ból wytrzymac nie mogłam dopiero po 5 min przeszło i zaczełam się bać porodu przecierz to będzie bolało jeszcze bardziej niż ten skurcz ja nie wytrzymamim bliżej tym wiecej strachu.
witam Was po kilkudniowej nieobecności![]()
ale podczytywałam Was, więc jestem na bieżąco
dorotka28de doprowadziła mnie do porządkunapisała do mnie smsa czy przypadkiem nie jestem w szpitalu, więc stwierdziłam że trzeba się odezwać
jak wiele z nas ja też dziś mam wizytę, już nie mogę się doczekać, ciekawe co i jak, chciałabym już urodzić, ale nie chciałabym trafić na patologię, bo po tym co Lencja napisała że leży na korytarzu ż mną wzdrygnęło![]()
Ja też mam dzisiaj wizytę :-) Zaraz wyjeżdżamy, mężuś mnie wczoraj ślicznie wygolił, czuję się piękna, teraz tylko mała toaleta i lecimy, odezwę się po powrocie :-)
Jakieś wstydliwe te nasze czerwcowe dzieciaczki... Ja bym wszystko oddała, żeby już urodzić![]()

Dziewczyny jeżeli chodzi o pogodę to ja nie narzekam że jest chłodno, jak byłoby goroąco to byśmy puchły przeraźliwie!!
Mam dziwne wrażenie że maluch się przekręcił i leży poprzecznie, ale to już chyba mało prawdopodobne w tym tygodniu nie??