Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem jak w irlandii ale u mnie w uk jak kobieta rodzi następne dziecko to po drugim porodzie bez komplikacji wypuszczają po 4-6 godzinachOna m a dlaczego tak szybko w domu wczoraj ur a dzisiaj w domu????Dziwne;/
Nie wiem jak w irlandii ale u mnie w uk jak kobieta rodzi następne dziecko to po drugim porodzie bez komplikacji wypuszczają po 4-6 godzinach
No super!!!Gratulacje!!!;-);-):-):-):-):-);-):-)ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???

cobra18 a to dobre, co by tu ciekawego z ciężarną można robićrestauracja nuda, kino nuda, no ale ten skok spadachronem to odpada chyba
może jakieś spa razem sobie zafundujecie, chociaż to pewnie tobie się bardziej należy
koriander "biała armia" ale się uśmiałam![]()
Ona m a dlaczego tak szybko w domu wczoraj ur a dzisiaj w domu????Dziwne;/
tymbardziej,ze ja mam taki charakter ,ze mnie raz dwa wszystko nudzi... marze o tatuazu,juz od paru ladnych lat, w koncuu w tym roku go sobie zrobie, na moje 20 urodziny, w lipcu, na serduszku,tzn na piersi zamierzam miec imie i date urodzenia mojego synka..
rzekomego bolu sie nie boje z tym zwiazanego,sama sobie zrobilam kiedys kolczyk w jezyku,to co mi tam jakis maly tatuaz![]()
i nie żałuję, pewnie teraz bym nie zrobiła, ale co tam kiedyś było się młodymja zrobiłam parę ładnych lat temu na nodzei nie żałuję, pewnie teraz bym nie zrobiła, ale co tam kiedyś było się młodym
Ale jest w takim miejscu, że spokojnie przy wymagających do tego okazjach spokojnie go mogę ukryć