reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Wróciłam od lekarza, a tu takie wieści :-):-) :-)
Ona_m- brawo! Teraz czekamy z niecierpliwością na pierwsze zdjęcia "naszego pierworodnego" :-) No i napisz coś więcej!
Mąż mnie właśnie zapytał (bo wie, że śledzę od jakiegoś czasu, która będzie pierwsza), jaką mamy nagrodę za pierwsze miejsce :-D
U nas wszystko ok. Szyjka długa, brzuch sie nie obniża, jeszcze trochę pochodzę zanim urodzę :-) USG nie miałam, dopiero następnym razem (o ile dotrwam)- 8 czerwca:-)
Więcej nie napiszę, bo obiad czas robić, trzymam kciuki za kolejne wizyty!

Ale się cieszę :-)

reklama
Wrciam z tego cholernrgo sadu + nigdy wiecej, trzymali mnie godzine, dobrze ze poprosilam bym byla pierwsza bo pewnie do tej pory bym tam siedziala.

Wracam a tu takie wiadomosci + nono zostawic was tylko na chwile:-D

ewus dobrze ze juz po szpitalu i nadal 3w1
kajdusia garuluje udanej wizyty

uciekam na obiadek

Pierwsza rozpakowana juz jest:-D pozwoliłam sobie załozyć wątek "opowieści z porodówki" co byśmy mogły się tam pochwalić jak to było:-):-)
ona_m - mały ten twój synuś 2,6 kg; chyba nie namęczyłaś się za bardzo:confused: jak się ogarniesz to napisz nam coś więcej:tak:

Ostatnia edycja:

Oj przeróżne rzeczy:szok: . Silne środki przeczyszczające, syropy na kaszel:baffled:, bicie brzucha :szok: a także same sobie grzebią w pochwie, że to niby też może skurcze wywołać:baffled: Przerażona byłam niektórymi wypowiedziami:shocked2:

ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???

Kochana moje gratulacje!!! Dużo zdrówka :-)

no wlasnie, czas na nowe watki :-) Zalozylam kolejny dotyczacy pologu, na pewno bedzie zwiazanych z tym wiele pytan i watpliwosci :tak: No i mamy sporo doswiadczonych juz mam, wszelkie rady mile widziane !
ona..m czekamy na relacje, zdjecia i opowiesci :-D

witam nową mamusię na forum;-)
co do fotek pokoików dla waszych maluszków co jedno to ładniejsze:-)
agi to super, że tak u ciebie zaczęło się układać
ewus ale te twoje chłopaki to łobuziaki:-D fajnie że wróciłaś do nas
gratuluję udanych wizyt!

reklama
Oj przeróżne rzeczy:szok: . Silne środki przeczyszczające, syropy na kaszel:baffled:, bicie brzucha :szok: a także same sobie grzebią w pochwie, że to niby też może skurcze wywołać:
:szok::no: szok rzeczywiscie

Ja tylko slyszalam o ananasie (ale trzeba ich zjesc 7!!:baffled::baffled:) zeby zawarty w nim enzym sprowokowal skurcze, o chodzeniu po schodach i piciu herbatki z lisci malin. Ale chyba nie bede probowac, pogadam z mala moze po prostu poslucha :-D

Kajdusia gratuluje dobrych wiesci!, Malgosia madra, czeka na lepsza pogode bo co sie bedzie w domu kisic teraz jak moze sobie pozniej w ogrodku lezec:-D

Wlasnie ciekawe co u liliti, kpi23, czarnej wiedzmy? Halooooooo??

Ostatnia edycja:
Do góry