reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam się moje kochaniutkie.Własnie weszlam do domu cioci kiedy otrzymalam wiadomość że mamy rozpakowaną:-) wiec od razu na neta i do Was:-D

Wielkie gratki dla naszej pierwszej rozpakowanej:tak: w końcu:-D myślałam że bedziemy czekać wszystkie do czerwca:-D

My meldujemy się w 3paku po 11dniwym pobycie w szpitalu moi chłopcy wystawili się na lekarzy i stwierdzili że w brzuszku bedzie im lepiej:-)
nie wiem niestety co poza rozpakowaną na forum,ale jutro może uda mi się choć troszkę Was nadrobić:-)

Ale się za Wami stęskniłam....:cool2:

super ze juz w domku fajnie ze chlopaki dzielnie sie trzymaja:)

reklama
Ale dzisiaj mamy dobry dzień:)
I nasza ewus w końcu wróciła do domu:)
Ja też przeszczęśliwa, bo właśnie wchodzę na konto i się okazało, że dostałam wypłatę za okres 01.05-16.05, bo zwolnienie mi się skończyło w niedzielę:):):) Normalnie aż jestem w szoku że ZUS tak szybko zapłacił:):):) Na nich chyba nie ma reguły:)

:szok::szok: No co ty, a gdzie go wywiało?;-)

Ciekawe co u naszej Lencji. Ma ktoś z nią kontakt?
Właśnie.... zaraz też napiszę do naszej trójpaczki:)

Wiesz co teraz przyjmuje na 1 piętrze pokój 201 bo na górze remont:tak:

ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???

ona..m gratuluję bardzo się cieszę i życzę dużo zdrówka dla mamusi i synka

Ewuś - super że jesteś w domku :-)

ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???
ona...m - Bardzo serdecznie Ci gratuluję!!!!Mamy naszą ZŁOTĄ MEDALISTKĘ!!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i Collina Kochana!!!!!

No nareszcie! Super, teraz to juz poleci jak z rozprutego worka :-D:-D:-D
Dobry pomysl zdec z nowym watkiem :-)! Ide gratulowac swiezej czerwcowej mamusi!
WOW!:-)

ewus, jak dobrze ze jestes w domku, trzymaj sie w trojpaku jak najdluzej, zobaczysz jeszcze chlopakow-wielkoludow urodzisz :-) Tez sie za toba stesknilysmy :tak:

reklama
Do góry