reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ogladam właśnie program na tvn style " kobieta na zakręcie". Kobieta opowiada o swojej walce z Zusem dotyczącym zwolnienia lekarskiego podczas ciąży. Zus po roku czasu od urodzenia przez nią dziecka podważa czy zwolnienia były zasadne i czy ciąża była zagrożona że otrzymywała zwonienie podczas ciąży czy też mogła pracować. Pozywa przy tym lekarza.
Kur...a mać!!! Przepraszam wszystkie z Was które może pracują w tej instytucji ale aż się prosi by wrzucic tam bombę!!! Panuje tam ogólny chaos, bałagan a generalnie kasę którą płacimy teraz i tak nie odzyskamy

karo - powodzenia na obronie jutro, na pewno wszystko pójdzie jak po maśle:-)

Agi78 - ja też bardzo długo miałam takie krwawienie z nosa, przy każdym smarkaniu, a wyniki płytek ok, tylko żelaza mało. Teraz jakoś się uspokoiło.

Tu wam wklejam stronkę z lidla, m.in jest to dziś w ofercie:

LIDL

Askut najlepszego z okazji imienin
karo owocnej nauki
athena piesek rewelacja

a jakie to termometry mają w lidlu i po ile? co jeszcze jest ciekawego? Gdzi w Wawie są lidle?

Witajcie laseczki;)

Weekend tak szybko zleciał nawet z moim mężem nie mogłam soie pobajerować;)
W sobote był w pracy p.óźniej przywiozł bratanka w niedzielę kościół wizyta w poradni i wypad do teściów....A w drodze do domu wypad nad odrę zobaczyć czy nie zalewa Brzegu Dolnego,,,masakra woda tak blisko wałów tzn nie można nazwać tego wałami tylko worków z piaskiem;)
Co do tętna moja mała ma powyżej 130 ale nie pamiętam....
Co do termometru z Lidla jakoś niejestem przekonana....
Karo powodzenia wiem co znaczy obrona brrrr....
Liliti piękna kruszynka;)

Też się zastanawiam nad tym termometrem bo cena fajna, ale producenta nie znam i nie słyszałam żadnych opinii. Sama nie wiem bo jeśli po jakimś czasie miałabym kupować nowy to szkoda kasy.
Te kocyki też są fajne :-)

Mam fryzjera dopiero na 31 maja :-D aż jestem ciekawa czy się uda :-)

Najlepsze życzenia dla solenizantki :-D

Ostatnia edycja:
Koriander, Kajdusia no wlasnie przypomnialyscie mi ze czop to raczej galareta wiec to z rana to chyba zwykly "splyw", jak to Kajdusia nazwala
tak wypatruje u siebie tych oznak a jeszcze pewnie przenosze i w lipcu urodze;-)

u mnie znowu zrobil sie piekny pazdziernik w maju

Lena a dlaczego nie jestes przekonana do tych termometrow?

askut dzięki za wklejenie oferty z lidla i oczywiście najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :-)!!!!

fajna ta ofera, pójde zobaczyć jak to wygląda z bliska; termometr wygląda ok, cenowo tez dobrze, widze że niektóre z Was mają wątpliwości; ja bym kupiła ale ciekawa jestem co Wy myślicie

ja odkąd ciśnieniomierz elektroniczny zrobił mnie w takie bambuko, że głowa mała, w ogóle mam podejście b. sceptyczne do takich gadżetów, zwłaszcza jeśli to taka firma wiecie.. lidlowa ;) więc może lepiej zainwestować w coś konkretnego w aptece czy sklepie medycznym ? :sorry:

aniaCh mój mały ma za każdym razem w sumie chyba od 19 tc mierzone co 2, 3 tyg 140 - 150 tętno
też z tego co się orientuję to 120-160 jest norma

reklama
jesli chodzi o tetno i cisnienie dziecka to ja mam od miesiaca co tydz robione KTG i pytam zawsze czy wszystko dobrze bo widze na monitorku ze moja corcia ma 150-160 to zawsze mowia ze to jest idealne dla dziecka jak niekiedy pisalo 120-130 to wpadaly i pytaly co sie dzieje bo za niskie takie to maja dorosli ludzie.
niewiem czy u was tez tak ale dziele sie tym co mi mowia....
u nas dzis znowu lato na dworze i swieto wiec jestesmy w komplecie w domciu!!!!

Do góry