reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzięki dziewczyny za życzenia, z tej okazji wczoraj i dziś zjadłam sobie taki torcik cappucinno na zimno, tzn, trzeba go trochę odmrozić, zanim zacznie się go jeść, nie jest on lodowy, ale pycha:-DPewnie ostatnie słodkie, więc trzeba sobie dogodzić.

Najlepiej samemu zobaczyć te rzeczy w Lidlu i ocenić, też się zastanawiam nad tym kocykiem ewela. Mam tylko jeden kocyk, a drugi zawsze się przyda.

reklama
Nie wiem po pierwsze firma nie znana, po drugie nie wiadomo czy ma atest, no i czy to nie chiński wyrób który może zaszkodzić dziecku...a po trzecie cena nie jest wcale atrakcyjna....lepiej dołożyć z 20 zł macie wtedy z atestem znanej marki przetestowany i srawdzony.....

właśnie zobaczyłam na allegro termometr z wysyłką dwadzieścia złoty z groszami droższy z atestami i zmieniam zdanie i kupię ten z allegro

klementinka, anecznik ciśnieniomierze elektroniczne są do bani po prostu :/ no ja ostatnio zawału bym dostała, bo jak mierzyłam to zaczał mi pokazywać ok 150/90, trafiłam do gin, ta mi zmierzyła na miejscu swoim rtęciowym było 130/90 (normalnie mam ok 120 ale pewnie z emocji podskoczyło), po czym ja od razu zmierzyłam swoim zeby porównać i mój pokazał 160 z czymś, już nie pamiętam
w każdym razie ja nie wiedziałam czy się pod ziemie zapaść czy coś, a gin tylko za głowę się chwyciła i kazała mi to pieroństwo wyrzucić ;)
najlepsze rtęciowe, ale ich już nie robią
ja kupiłam tego samego dnia analogowy w aptece ok 40 zł, jest świetny i ufam mu, bo elektronicznego już na oczy widzieć nie chcę ;p

chyba sie zaraz ugotuje tak mi goraco 36_19_2.gif

Próbowałam dospac nieprzespana noc, a tu jak na złość telefony sie rozdzwaniały:-(Samopoczucie też nic lepiej.

Tentno mały ostatnio miał między 120 a 160. On strasznie nie lubi jak leze na plecach i sie wtedy wścieka i ma wysokie tentno.

No gorąco to jest masakrycznie - mi nie na dworzu:-)

ja to sie ciesze,ze w lato nie rodze - przeciez to by była masakra.

Anik no kochana juz bys mogla sie wypakowac :-)

witam brzuchatki

czytam o Waszych skurczach i zaczynam sie martwic bo u mnie to kompletnie nic sie nie dzieje, w nocy dobrze śpię tylko wstaje na siku – ok 4 razy i śpię dalej, jedynie się przebudzam jak sie przekręcam bo krocze boli :(

gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mamusiek – i muszę się przyznać, ż etroszkę zazdroszcze :)

ale ewus sie dzielnie trzyma :)

reklama
Do góry