Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a lekarz mi powiedział póltora tygodnia temu że z seksikiem poczekać jeszcze dwa tygodnie i jeden stosunek i jade rodzić i co gucio wszystko od organizmu zależy kiedy będzie gotowy

No akurat czeresnie i truskawki nie są najlepszym pomysłem. Truskawki są jednym z najsilniejszych aergenow a czeresnie wzdymają jak diabli..
Anecznik- wielkie gratulacje! Ale fajnie![]()
miałam zajęcia z jakąś panią doktor, wojewódzkim konsultantem od laktacji i wg jej teorii można jeść wszystko, nawet właśnie truskawki i czereśnie, ale max miseczkę dziennie, a najważniejsze aby obserwować swoje dziecko, jak reaguje na nasze kulinarne eksperymenty
, chciałam pofarbowac sobie włosy, patrze a tu płynu nie ma tego białego,bo buteleczka była dziurawa i wylecial
i nerwa mam teraz wrrrr
popsztykałam się z moim i wziął małą zapakował ją na rower i pojechali powiedział że od rana moich humorków już znieść nie można i zostałam sama jak palec w domu nałożyłam farbe na włosy może to mi humor poprawi