reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hejus laseczki

Lena ty lepiej idz na piechote do innego miasta :-D

Kurde coraz wiecej was sie wykrusza z grona ciężarówek,az tak dziwnie teraz. Mam tylko nadzieje,ze watek czerwiec przetrwa długie lata :-)

A u mnie nerw , moj D kłoci sie o kase, nie lubie tego - no cóż zycie kosztuje ,a on tego cos zrozumiec nie moze , ech szkoda słow na to, tylko w nerwie chodze ... :no:

Jeszcze jutro mam ten egzamin i jakos brak weny ,zeby wkuc w siebie te notatki - jestem załamana normalnie ,nic sie zebrac nie moge.:no:
Chyba tak zrobię...albo pójdę pomagać na wały ładować worki z piaskiem...jak mąż w pracy skurcze olaboga...jak mąż w domu jeden może jakiś się znjadzie;)

cZesc dziewczyny narazie cisza nic sie nie rozkręcilo:( a kiedy mielismy jechac do szpitala na 40 min wszystko ucichło potem jakies jeszcze 2 skurcze delikatne i poszłam spac, ale cały czas dziwnie sie czuje jakos ciagnie mnie strasznie podbrzusze w nocy mnie muliło myślałam ze pawia puszcze :szok:

moze cos sie rozkreci jeszcze dzisiaj bo mam skurcze takie nieregularne teraz wiec moze troche połaze i caly czas czuje taki promieniujacy ból w pachwinie jest okropny:-(

gosiagro- pewnie juz sie cieszy maluszkiem mam taką nadzieje

koriander, sealet- śliczne maluszki:tak:

bosze anetha współczuje takiej jędzy ,najgorsze co moze byc, pewnie jeszcze uwaza,ze na kase polecialas hehe . Najgorsze w tych babsztylach jest to,ze udaja przed toba milusie,a za plecami dupe obrabiaja.

Agatka śpi, więc mam chwileńkę czasu i patrzę co u Was słychać :blink:
My z Agatką wreszcie wróciłyśmy do domku - poród choć szybki nie obył się bez komplikacji - maleńka ma złamany obojczyk:-(.

Obojczykiem się kochana nie przejmuj. Moja mała też miała złamany. Przez 2 tygodnie musiałam uważać, aby jej rączek do góry nie podnosić i ubieranie zaczynać od tej chorej rączki. Potem wszystko było już ok. :tak:

athena83 znam ten typ kobiet jak Twoja teściowa - bo miałam tez taką. Tak naprawde ona mnie uświadomiła ile rachunków miesięcznie płacę, bo ja płaciłam, ale nigdy nie zliczałam ile tego jest :-)

masakra własnie złapał mnie skurcz i od razu na kibelek tak mnie przeczyściło :szok: moze cos sie ruszy mam nadzieje ze to nie jakies zatrucie:-(

reklama
Hejka właśnie wróciłam z przychodni odebrałam wyniki;)Są lepsze na koniec niz przez całą ciążę;)Idę robic obiadek;)

Do góry