reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
a widzisz :-) czop to juz druga połowa sukcesu, teraz tylko skurcze silne i siup wyjdzie dzieciątko
oby nie bolało;(
P
paula24211
Gość
kurcze ale jestem wykonczona 

juz tak mnie przeczyściło ze
mam nadzieje ze juz wiecej nie pojde chyba do wieczora nic nie zjem

zeby nie poleciec znowu
są skurcze co 20 min zobaczymy wciaz czekam zobaczymy czy sie wogole beda skracac i nasilac mam nadzieje ze tak

strasznie boli mnie kregosłup :-
-
-
-(
co do czopu to tez własnie mialam taka galaretke jak opisujecie wiec tez sie zastanawiam czy to nie to :-)
poszłam na chwile sie polozyć tak po 14 i kimnelam sie pol godz i obudzil mnie skurcz a potem drugi wiec wstałam i chyba pomaszeruje gdzies moze jak polaze troche to cos sie ruszy;-);-);-)
ciekawe jak tam gosiagro cos nie ma od niej wiesci, ciekawe czy juz po wszytskim
lena- powodzenia na wizycie

juz tak mnie przeczyściło ze

są skurcze co 20 min zobaczymy wciaz czekam zobaczymy czy sie wogole beda skracac i nasilac mam nadzieje ze tak

strasznie boli mnie kregosłup :-
co do czopu to tez własnie mialam taka galaretke jak opisujecie wiec tez sie zastanawiam czy to nie to :-)
poszłam na chwile sie polozyć tak po 14 i kimnelam sie pol godz i obudzil mnie skurcz a potem drugi wiec wstałam i chyba pomaszeruje gdzies moze jak polaze troche to cos sie ruszy;-);-);-)
ciekawe jak tam gosiagro cos nie ma od niej wiesci, ciekawe czy juz po wszytskim
lena- powodzenia na wizycie
P
paula24211
Gość
chciałabym bardzo ale czy malutka sie nie rozmysli
oby nieeee
ja wiem czy ten szpital nasz taki wspaniały hihi
powinno sie lezec jedna dobe tylko w nim
P
paula24211
Gość
no to prawda , tak sie smieje, moze i exstra wyposazony,ale z opieka gorzej niestety
powiem Ci ze duzo moich znajomych chwali sobie opieke w szpitalu ale moze byc tak ze my trafimy na jakąs jedze i dupa hihi a nie ma to jak rodzic z fajna położna wtedy jest super
P
paula24211
Gość
paula,a tobie zostaly jakies egzaminy jeszcze?
tak jeden mam jutro ale z nim to luzik zalicze pozniej a potem okolo 20 na sesji 3 i spokoj
reklama