Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ślicznośćiWitajcie dziewczynki
Lena trzymam kciuki żeby się rozkręciło
Przesyłam Wam zdjęcie Hani
Zobacz załącznik 259221

zdec spokojnie, moja wada to -8 na jednym oku i -3,5 na drugim, plus astygmatyzm oczywiscie. takze na wzrok bardzo, ale to bardzo uwazam - niestety w czasie ciazy to "normalne" ze ostrosc widzenia sie pogarsza. Jesli tylko wszystko z siatkowka jest teraz w porzadku - to po porodzie po tych kilku miesiacach wszytko wroci do normy i bedzie jak przedtemCo do wady, to mam jakoś po -2,5 i 1,5, do tego jeszcze astygmatyzm:-(
my juz tydzien temu sie rozstalismy w lozku, inaczej mialabym nieprzespane noce
niestety tatus teraz na polowce
Ewela moze odstaw ten jogurt, byc moze maly ma uczulenie na laktoze
natki pietruszki nie możnajasne ze mozesz tylko moze nie dodawaj natki pietruszki.Ja bym jeszcze w Twoim przypadku zrezygnowała z tego jogurtu bo nabiał tez moze zaszkodzic.
???ja jem.moje potrawy smakują koperkowo i czasem też dodaję natkę a Małęmu chyba nic po niej nie jestno tego łóżka sypialnianego to Ci zazdroszczę, gdybym takowe miała też byśmy się mieścili-teraz teoretycznie też się mieścimy-czasem tak polegujemy ale na nocne spanie to ciasno...My się mieścimy we trojkę na łóżku
) Dziś też tak spaliśmy od 1 do 5 nad ranem, potem już po kolejnym karmieniu Nelcia trafiła do swojego łóżeczka i było ok.
Powiedz mi czy przy tym wszystkim co zjadasz, co wymieniłaś Tymek nie ma problemów z gazami w brzuszku? Bo ja już nie wiem co mam jeść aby było ok, chyba zrobię sobie dzień kiedy wyeliminuję prawie wszystko zostawiając tylko chleb z masłem i zobaczymy czy da to jakiś rezultat... Jeśli tak będę dopiero stopniowo coś wprowadzała..

dostałam piękny bukiet kwiatów z serduchem, a pokój Tymka w którym teraz toczy się nasze życie był w balonach:-):-):-) i nawet mieszkanie posprzątał

ja nie wiedziałam że to co pozostanie w piersich trzeba odciągać...a wręcz słyszałam że odciąganiem zwiększa produkcję mleka, bo organizm będzie myślał że takie jest zapotrzebownie i jeśli nie trzeba to nie odciągać...i bądź tu mądryDziewczyny dla własnego dobra lepiej ściągajcie z piersi resztę pokarmu której maluch nie zjadł, żeby Wam się żadne zastoje nie porobiły.