• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzięki dziewczyny za pamięć i zaciśnięte kciuki!
Ale niestety nie tym razem. Właściwie żadnej akcji, ale lekarka do mnie na izbie że lepiej by było gdybym się położyła w jakimś szpitalu we Wrocławiu na obserwację z racji na moją historię, bo oni nie mają mnie gdzie położyć.
Ładnie podziękowałam i wróciłam do domu, a właściwie do mamy:-D
Czekam aż coś zacznie sie rozkręcać.... nie wiem czy się doczekam.

Lena pytanie do Ciebie: Ile kosztuje KTG w szpitalu jeżeli przychodzi się je zrobić z ulicy?

Wpadłam tylko na chwilę już uciekam.
Życzę rozpakowanym spokojnej przespanej nocy:-D O ile może taka być:-)
2.lipiec mija a ja raczej się nie rozpakuję:-(
Ciekawe kiedy nasz wątek zostanie przeniesiony??:no::no::wściekła/y:

Dzięki dziewczyny za pamięć i zaciśnięte kciuki!
Ale niestety nie tym razem. Właściwie żadnej akcji, ale lekarka do mnie na izbie że lepiej by było gdybym się położyła w jakimś szpitalu we Wrocławiu na obserwację z racji na moją historię, bo oni nie mają mnie gdzie położyć.
Ładnie podziękowałam i wróciłam do domu, a właściwie do mamy:-D
Czekam aż coś zacznie sie rozkręcać.... nie wiem czy się doczekam.

Lena pytanie do Ciebie: Ile kosztuje KTG w szpitalu jeżeli przychodzi się je zrobić z ulicy?
CZy z ulicy czy nie 30 zł:)

Kornelka przesz 1,5 dnia leżała w inkubatorze pod lampami, na fototerapii ale jakoś nam to nie pomogło.. Na całe szczęście już nie mamy kikuta.
czytałam Twoją opowieść z porodówki, oj to po prostu szpital na Bialanach w całej okazałości... Współczuję przeżyć,a czy ten lekarz, który tak szybko podjął decyzje o cięciu to był dr Zwie...ński ???

większość porodu prowadziła jakaś stara baba- Weiss... coś tm coś tam, a decyzję o cięciu podjął dr Drożdżal, w sumie jedyny dr, który na obchodach zadawał inne ytania niż "jak się pani czuje" i oglądał wkłądki z odchodami, aby sprawdzić czy jest ok

za decyzje o cięciu będę mu wdzięczna do końca życia

nawet się zastanawiam nad zmiana ginekologa, takie facet zrbił na mnie wrażenie jako fachowiec

Witajcie,

u zdec się coś w końcu rozwija:-D jest na porodówce:-) sms na odpowiednim wątku:tak:
Trzymam kciuki, ale coś czuje, że dziś będzie już tulić Natalkę:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry