Agast alez jestes spostrzegawcza ja nie zwrocilam uwagi ze to juz 2000

) a przyznam szczerze ze tez czekam na wrzesien... niby jest lepiej nie ma zwracania na siebie uwagi ale.... nie wiem czy wczesniej bylismy tacy polblazliwi i we wszystkim Olafa wyreczalismy ale teraz ja juz normalnie wysiadam. Od soboty ma wyznaczony czas na posilek nastawiam mu zegarek na pol godziny jak nie zje to nastepnym posilkiem jest kolejny posilek glowny... i co i nic dalej nie je . potrafil poltora parowki nieruszaja do tego chleba jesc 2 godz. Ja akurat staram sie podporzadkowac dzien pod rytm Eryka i nie ma mocnych o 11 musimy byc na dowrze czasem kosztuje to sporo nerwow. Przestalam za Olafa sprzatac pokoj, efekt taki ze od wczoraj wszystkie zabawki leza na podlodze nawet sobie sciezki do drzwi nie zostawil. Juz zastrzeglam ze ma czas do soboty ja nic nie rusze a w sobote posprzatam po swojemu czego nie bedzie na swoim miejscu wyrzucam chyba ze bede to chciala zostawic dla eryka to zchowam i wyjme dopiero dla niego. Na razie probuje wprowadzic jakis rygor ale poki co efektow brak
Kasilek powiem Ci ze nieciekawie ten twoj maz sie zachowuje, moze on ma jakos depresje poporodowa,
Gosiargo pieknie sie trzyma ta glowka zuch Majeczki.
Eryk trzyma jak mu sie chce a zreguly szybko go to meczy i zaczyna marudzic
Yoshe ja tez zaczelam ostanio wiecej klasc malego na brzuszku bo glowe trzymany w pione trzyma bardzo mocno podobnie jak ma myte plecy w wanience podnosi wtedy ta glowe jak mala zyrafa i rozglada sie wokol
Athena Paula ja tez nie kocham mojej tesciowej... szczerze mowiac mam nadzieje ze Ercio wyssie ta niechec z mlekiem matki... Olaf ja niestety lubi bo ta sprytna bestia co rusz mu cos daje albo obiecuje, a male dzieci daja sie na to zlapac
Paula Hefi u nas co laska, mysle ze standard to jakies 50 zl
Lena Eryk ma smoczek aventa uzywany raczej zadko czasem zassie i milo mu sie
cycka a czasem am odruch wymiotny
Zyrafka u mnie na odwrot mam wrazenie ze karmie coraz zadziej... az sie boje malego zwazyc nie wiem czy naliczylam 5 karmien w ciagu calego dnia na noc przypadaja 2-3 liczac ten wczesno poranny. Co maly robi jak go odstawiasz ? placze marudzi drze sie ?? moze wyssysa mniej niz by chcial