Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym wolała siłami natury ale nie było szans. Moje cc zaplanowane, termin na 21/06, na niecały miesiąc przed okazało się że dzidzia zdecydowała się na zmianę pozycji z główkowej na pośladkową. Oczywiście w szpitalu nie zrobili mi usg bo po co i byli zaskoczeni że bobas nie jest pośladkowo ułożony tylko poprzecznie. I to wiercenie się jej do tej pory zostało:-)_avena_
A twoje cc zaplanowane czy samo tak wyszło?
Aż się popłakałam ze śmiechu!
Chyba się same umówimy bo reszta milczy, w sumie to nam jeszcze Ita została bo Dorotka wybyła z Piernikowa zaś Neti się nie odzywa.
Ja nie wiem jak będzie w czwartek ponieważ idziemy rano na pobranie krwi,a po poprzednim to Kornelka miała fatalny dzień. Jeśli byłoby tak samo i teraz to raczej na spacer jej nie wezmę bo się nie bardzo da.... A ewentualnie w przyszłym tygodniu?
no oczywiście że nie zrobili...na taki luksus trzeba sobie zasłużyć. Ja miałam ostatnio trochę przebojów z Kurczakiem i naszą wspaniałą służbą zdrowia i teraz na słowo "lekarz" reaguje baaardzo alergicznie.Oczywiście w szpitalu nie zrobili mi usg bo po co i byli zaskoczeni że bobas nie jest pośladkowo ułożony tylko poprzecznie.
Dziewczyny z Wrocławia i okolic kiedy idziemy na wspólny spacerek?
Witam nową czerwcóweczke:-)
no oczywiście że nie zrobili...na taki luksus trzeba sobie zasłużyć. Ja miałam ostatnio trochę przebojów z Kurczakiem i naszą wspaniałą służbą zdrowia i teraz na słowo "lekarz" reaguje baaardzo alergicznie.
A jak tam Igusia? trzyma już ładnie główkę? Bo nasza Kasia od ciągłego leżenia na brzuchu wyćwiczyła sobie mięśnie i z główką idzie jej całkiem nieźle
Chciałam jeszcze zapytać czy wy wszystkie karmicie o regularnych porach? (mowie tu o karmieniu piersią) Bo ja nadal karmię na żądanie i nie wiem czy w ten sposób za bardzo nie rozpuszczę Kurczaka. Najgorsze że wtedy nic nie można zaplanować w ciągu dnia bo nie wiesz kiedy twojej latorośli zachce się jeść/pić. To jak to jest u Was?
A ja też jestem z Wrocławia)))) Magda M a gdzie mieszkasz? Dużo mamy tu Wrocławianek?