ja też się witam
mój mały właśnie sobie śpiocha, lala ogląda bajki na minimini a ja z kaweczką do Was zaglądam
u nas także zapowiada się słoneczny dzień, oby bo niedawno pranie wstawiłam, a nazbierało się tego juz trochę
a co do nocki dziś bajka Tomuś jak zjadł o 18.30 to dopiero obudził się po 1

to chyba jego rekord, po czym pojadl 15 min i znów spał, po 4 musiałam go znowu wziąść do karmienia bo juz mi cyce ekspodowały od nadmiaru a on nie bardzo miał ochotę jeść wolał spać, chyba muszę zacząć bawić się z laktatorem w nocy jak on nie będzie miał zamiaru sie budzić na jedzenie bo moje cyce tego nie wytrzymują....
zyraffka my nie szczepimy na pneumo póki co, może jak będzie miał iść do przedszkola to wtedy się zdecydujemy, uważam że teraz i tak ma dużą dawkę różnych szczepionek więc po co dokładac jeszcze jedne, jak dla mnie to troche naciąganie rodziców i wcale nie daje gwarancji że dziecko nic nie złapie a do tego jeszcze kwestia finansowa....hmmm do najtańszych to one nie należą
kasiajanicka tak jak radza dziewczyny najpierw rozglądnij się za jakimś nowym lekarzem bo ta baba to jakaś nie poważna jest a z tego co piszesz to już nie pierwszy raz masz do niej zastrzeżenia, dla spokoju własnego sumienia może wybierz się do tej drugiej pediatry prywatnie jeżeli masz do niej większe zaufanie, zawsze to druga opinia lekarza i może okazać się zupełnie inna, 120 g na tydzień to nie jest znowu aż taka tragedia, najwazniejsze że cały czas przybiera na wadze a dzieci nie rozwijają się automatycznie jak maszynki, mają w życiu różne okresy w których rosną i przybierają na wadze w różnym tempie raz wolniej a raz szybciej, to ze mniej przybrał na wadze może być właśnie rezultatem tego że mniej jadł po szczepieniu
ważne że jest grzeczny i spokojny i spi, moze to jego taka uroda że nie będzie ważył dużo
moja córcia także przybiera na wadze mniej niż powinna choć wcale na to nie wygląda, je tyle ile potrzebuje ( choć wg mnie mogłaby nieco więcej ) ale widocznie tyle jej wystarcza, jest zdrowa i nic jej nie dolega, a ze waży mniej to juz taka jej uroda, ma to po mnie, ja też całe życie byłam chudzielcem 53-55 kg przy wzroście 174 to troszkę mało
wierzę ze intuicja cię nie zawiedzie i wszystkie wyniki będą ok, daj nam znać jak będziesz juz coś wiedziała a radami lekarki co do dokarmiania od razu butelką hmmmm....nie skomentuję, może spróbuj karmić fifiego ok 23 lub w nocy na śpicha, nocny pokarm jest nieco bardziej wartościowszy i kaloryczny, życze powodenia...
ewela a Ty co tak malutko piszesz? jak nie ty?:-)
Agi Wam także życze jak najlepszych wyników oby wszystko szybko się unormowało
avena jaka Igusia zadowolona z chuśtaweczki