Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć mamusie!
Napiszę tylko tyle mam wszystkiego dość. Wszyscy mnie okłamują łącznie z moją matką. Gdyby nie Karolina to mnie by już na tym świecie nie było. Tylko dla Niej muszę żyć.

Od jutra ma być tam pięknie, ciepło, słonecznie i radośnie- zapamiętajcie sobie!!!!

Cześć mamusie!
Napiszę tylko tyle mam wszystkiego dość. Wszyscy mnie okłamują łącznie z moją matką. Gdyby nie Karolina to mnie by już na tym świecie nie było. Tylko dla Niej muszę żyć.
głowa do góyCześć mamusie!
Czy Wy też musicie dawać z dwóch piersi??? Czy dziecko najada się z jednej??? Męczy mnie już to wszystko, wiecznie problem z tym karmieniem. Muszę zważyć małego czy dobrze przybiera na wadze, zeby się nie okazało, że się nie najada
do czwartku (ważenie u pediatry) Fifi jadł z jednego cyca i nic nie wskazywało, że jest dalej głodny, ale jak się okazało że ciut mniej poniżej normy przybiera, to mu po odbiciu jeszcze drugiego cyca daję, żeby pociągnął, a jesli chodzi o odciąganie do ostatnio z bólem 40ml odcągnełam, a jak fifi ssie to fontanny lecą, więc odciąganie nie jest miarodajne, bo dziecko zawsze więcej wyciągnie
a jak pójdziesz na ważenie to nie daj się tak jak ja zastraszyć
swoja drogą jutro mam spotkanie z pediatrą, ciekawe co powie na nasze piękne wyniczki .... mam zamiar odmówić dokarmiania sztucznego, ciekawe co ona na to, a po szczepieniu mam zamiar zmienić przychodnię![]()