Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurcze Dziewczyny batreie już mi się wyczerpały, przez te nieprzespane noce i wstawanie po 5 razy i usypianie po godzinie czasu o 5 miałam jakieś załamanie i ryczałam przez godzinę, mały spał mi na rękach (jak tylko go odkładałam to krzyk) i tak ryczałam póki mąż wstał i zabrał mnie do łóżka. Na szczęście teraz mały leży na kocyku i daje mi zjeść śniadanko.
ten młodszy czy starszy??![]()
ja podaje i dla mojego dziecka jest najlepszeWitajcie która z Was podaje Bebilon??Jest wszystko ok??Bo ja mam stresa podać i ile może być pudełko otwarte>??
Zyrraffko trzymam kciuki za poprawę nastroju;-)Każda z nas ma lepszy lub gorszy dzień. U mnie też spanie Alanka w dzień jest bardzo trudne:-(kurcze Dziewczyny batreie już mi się wyczerpały, przez te nieprzespane noce i wstawanie po 5 razy i usypianie po godzinie czasu o 5 miałam jakieś załamanie i ryczałam przez godzinę, mały spał mi na rękach (jak tylko go odkładałam to krzyk) i tak ryczałam póki mąż wstał i zabrał mnie do łóżka. Na szczęście teraz mały leży na kocyku i daje mi zjeść śniadanko.

jaki kloc cięzki musze dzwigac 

masakra, musi nosic takie cos usztywniajace zamiast gipsu
ojj sie narobiło.