reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam się i ja.
Wczoraj nie miałam możliwości wejśc na forum, bo już od rana kursowaliśmy z Jaśkiem. Pojechaliśmy z moją mamą do Wrocławia do endokrynologa z moją tarczycą. Po USG okazało się,że mam zapalenie po ciążowe i musze co 2 miesiące robic wyniki hormonów. Wizyta 120zł. Masakra. Potem obiadek umojej babci i do domku. W samochodzie Jasiek słodko spał.
Co do wędrowania , Mały nauczył się podnosic tyłek leżąc na plecach i często też się odpocha nogami do tyłu :) tak więc zastaję go w różnych miejscach.
Gosiu a Majusia śliczna i jaka zadowolona :)
Kasiu cieszę się ,że dalej na wolności i chrzciny udane.
Coś się miałam spytac ale zapomniałam :)
Miłego dzionka, lecę walczyc z chałupą bo masakra a Jasiek zasypia przy herbatce>

Edit; Już wiem. W jakim proszku pierzecie? Bo ja powoli dorzucam niektóre rzeczy Jaśka do naszych a te co przylegąją bezpośrednio do ciałka to dalrj w Lovelli.

Emalia - ja na początku w loveli teraz już w normalnym.
Ewela - ja bym teraz wzięła cyfrę mimo że na polsat nie narzekam, ale pewnie jak już będę miała tą cyfrę to następnym razem znowu zmienię:-)W N nie ma polsatów, musiałabyś ze zwykłej anteny oglądać

ewela ja mam tvn na karte i jestem zadowolona pacę 39,80
emalia ja piore razem z naszymi lovele mam jak coś w rękach do przeprania bo na początku prałam i zostało

Dzień dobry!
Czy wasze maluszki tez tak wędrują po łóżeczku? Ja wchodzę do pokoju a Majusia w poprzek łóżka leży i się cieszy:-) ciekawe że z tymi kocykiem się tak ładnie przemieściła
Klementinka - super, że podroż tak fajnie minęła, rzeczywiście, aż dziw że to polskie PKP:szok:
avena - powodzenia za kierownicą:-D ja prawka nawet nie mam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pięknie się Majeczka przemieszcza i uśmiech uroczy

z mojego synka też sie pomału czaruś robi, wie że cudnym uśmiechem wiele zdziała i wykorzystuje to ale jak chcę to na fotce złapać to sie nie da:-)
hejus, kurde ciagle chce mi sie spac ,cos sie raz nie wyspalam i tak sie cos dzieje

Czy któras z was ma w domu telewizje "N" ?

agast no perfidna naciagaczka nie ma co, wystaw odpowiedni komentarz jej,jak nie zwroi ci tych 2 zł,a skoro twierdzi,ze tyle kosztuje koperta to niech ci paragon pokarze - szmaciara jedna
my mamy cyfrę i jesteśmy zadowoleni

agast dobrze zrobiłaś, 2 zł może nie majątek ale jak ona zacznie tak wszystkich naciągać? z resztą mogła zaznaczyć w aukcji że wyższą opłatę za przesyłkę i nie byłoby problemu

a mój Musiu zalicza właśnie drugą drzemkę:tak::-) kochane dziecko:-D
a ja chyba pójdę na randkę z żelazkiem, bo po wczorajszym praniu troche się nazbierało a i dzis pralka też juz chodzi.....tylko że tak mi się nie chce

Emalia - ja na początku w loveli teraz już w normalnym.
Ewela - ja bym teraz wzięła cyfrę mimo że na polsat nie narzekam, ale pewnie jak już będę miała tą cyfrę to następnym razem znowu zmienię:-)W N nie ma polsatów, musiałabyś ze zwykłej anteny oglądać

polsat mam na zwyklej antenie.

ale sie wkurzylam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,ja lukam na nk do mojej pseudo tescioweja tam zdjecie mojego tomaszka z moim D i w dodatku podpisane " moj syn D. z Tomaszkiem" jaki syn?????:no:po****na jakas :wściekła/y:i oczywiscie nie mogla zamiescic tam wsplnego naszego zdjecia :wściekła/y:-szmaciara jedna, a tak sie podlizuje :no:

napisalam komentarz " tylko mamusi brakuje na tym zdjeciu :) " dobry?

Ostatnia edycja:
reklama
Zamierzam dołączyć do dziewczyn ćwiczących A6W, jak Wam idzie?

agast - i dobrze zrobiłaś:tak:, co za naciągaczka:szok:, mogła o tym wcześniej pomyśleć i odpowiednią dać kwotę przesyłki a nie teraz z jakaś dodatkowa kasa wyskakiwać!
emalia - co to za zapalenie? musisz brać leki na tarczycę, czy tylko robić wyniki?
ja prałam wcześniej w Loveli, ale teściowa dala mi teraz Jelp, wiec w nim piorę, ale jak go skończę zacznę chyba w normalnym proszku prac

Do góry