Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karo Erykl lapie obiema raczkami i ciagnie w dol , ale jeszcze niedawno robil tak samo czyli tylko tracal lapka.
Kasia dlaczego stwierdzili juz stulejke wogole sie nie da odslonic napletka ?? z czasem wszytsko samo puszcza u kilkuletnich dzieci z dowswiadczenia wiem ze im szybciej tym lepiej bo Olaf 2 latek mial zabieg i byl tydzien wyciety z zycia, ale Filipiek to chyba za maly na stwierdzenie ze nie jestes w stanie tego zrobic sama

moze potem uda Ci sie zagłosować, bo mi tez nie zawsze sie otwiera ta strona poprawnie ;-)
zrobiłam ciasto, tortillę, przeczytałam ksiażkę byłam na spacerze i teraz internet
złote dziecko z nij dzisiaj :-) (szkoda, ze tak rzadko się jej to zdarza
)
Mam pytanie do dziewczyn, które były na ponownej kontroli bioderek.
Ja byłam dzisiaj i Pan doktor (przystojny że nie wiem co) powiedział, że chrząstki jeszcze nie zwapniały (czy jakoś tak) i mam przyjść za kolejne 2 miesiące. Że mam się na razie nie martwić (póki mała nie chodzi)
Czy ktoś może mi bardziej naświetlić temat?
niestety nie pomogę, bo my mamy się zgłosić kontrolnie dopiero w 5 m-cu, a ty czemu byłaś teraz, lekarz tak ci wyznaczył?