Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zobacz załącznik 288146Zobacz załącznik 288145Zobacz załącznik 288144Zobacz załącznik 288143Zobacz załącznik 288141Zobacz załącznik 288140Zobacz załącznik 288139Zobacz załącznik 288138moje wypociny, pierwszy i piąty zrobiłam dzisiaj a pozostałe jak jeszcze byłam w ciąży, może nie są rewelacyjne ale bardzo lubię to robić)))
zdjęcia słabo mi wyszły, bo za ciemno mam w pokoju

, początek u mnie usypiania był tez na rękach, aż pewnego dnia powiedziałam dość, z każdym dniem była cięższa, przeniosłam ją do łóżeczka, na początku postępowałam jak Tracy jak płakała brałam uspokoiłam i odkładałam ale tak jak u żyraffki nie zdało to egzaminu bo w pewnym momencie płakała już tak, że ciężko było ją uspokoić, wiec zmieniłam taktykę na taka, żeby płacz przetrwać, płakała kilka minut a potem zasypiała, teraz zasypia w zasadzie bez płaczu, czasami jakie delikatne marudzenia, dodam ze w ciągu dnia zasypia ze smoczkiem, po kąpieli i w nocy zasypia bez niego
, śliczne, ale masz talent

Ja mam chęć kupić rajstopki na allegro bo bardzo mi się podobają...o takie DISNEY RAJSTOPY RAJSTOPKI 62-74 DUŻO WZORÓW (1236729075) - Aukcje internetowe Allegro
U mnie też świeci słoneczko:-) wrocilismy
wiec maly dostal tylko krople flegamina junior , no zobaczymy
mniam mniam papryczki :-) trzeba bedzie zrobic ktoregos dnia :-)
u nas słoneczko swieci![]()
dziewczyny jaki rozmiar kombinezonow na zime kupujecie? ja chcialam 74 ale juz teraz Jas nosi 68 wiec 74 chyba za male, zwlaszcza ze kombinezon musi starczyc az do wiosny

, bo teraz już pajacyki ma 74gosiagro- nie sprzedaję, pełno tego na allegro) tylko dla relaku sobie popaćkam
ja bym się złamała z tym płaczem, nie wytrzymałabym
najważniejsze, że teraz wiem, ze nawet jak zaczyna płakać to zaraz jej to przejdzie i oczywiście nie jest to jakiś histeryczny płacz bo tego bym nie wytrzymała, ale tak jak mowie wytrwałam kilka dni i teraz mi ładnie zasypia w łóżeczku

Dzięki za głosik. Ja też zaraz oddam, a przepis sobie wydrukowałam i też będę robic.Witajcie
MILKO AVENO sto lat!!!Wszystkiego Najlepszego spełnienia marzeń i pociechy z dzieci
Zobacz załącznik 288120
GOSIAGRO zdrówko maleństwa najważniejsze super, że wsystko ok!!A jak mąż??
Emalia zagłosowane na szoguna
Ewela dzięki za poradę smoczkową zaraz zamawiam
Moja Gaja dzisiaj przechodzi samą siebie!!Marudna jak cholera!!!Nic nie działa na nią!!Nawet cyc!!!
Kreatorka ja włśnie zastanawiam się nad drugim kierunkiem jako pedagogika wczesnoszkolna bądź przedszkolna bo już mam Resocjalizację zrobioną![]()

Zobacz załącznik 288146Zobacz załącznik 288145Zobacz załącznik 288144Zobacz załącznik 288143Zobacz załącznik 288141Zobacz załącznik 288140Zobacz załącznik 288139Zobacz załącznik 288138moje wypociny, pierwszy i piąty zrobiłam dzisiaj a pozostałe jak jeszcze byłam w ciąży, może nie są rewelacyjne ale bardzo lubię to robić)))
zdjęcia słabo mi wyszły, bo za ciemno mam w pokoju

Wszystkie są piękne, a ten z pszczółkami świetny. A jak ty to robisz? Co to za farby?
No nie daję rady być na bieżąco....
Piotrek sie nam rozchorował, ja też jakoś podejrzanie pokasłuję, eh...
avena, milka- dziewczynki- dużo zdrowia, radości, miłości i samych szczęśliwych chwil!
bakteria- dobrze, że jesteście już zdrowi, a nocka mam nadzieję, że jednorazowa... miłego "fryzowania"
Klementinka- oby czas bez męża minął szybciutko
Naszym kochanym czerwcowym chłopcom z okazji Dnia CHłopaka dużo uśmiechów, zdrówka, pysznego mleczka i kolorowych snów życzą Małgosia i ciocia kajdusia :-)
:-) wrocilismy
wiec maly dostal tylko krople flegamina junior , no zobaczymy
mniam mniam papryczki :-) trzeba bedzie zrobic ktoregos dnia :-)
u nas słoneczko swieci![]()