Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eagle ślicznie wyglądaliście!!!
Ewelka a robiłaś sobie może test Dukana???
my mielismy ciagle zielone kupki, lekarze mowili ze po tym mleku tak jest, sluz tez bylZgubiłam posta której z Was,ze tez dziecie mialo zielone kupy,a przy dodawaniu innych pokarmów przestaly byc zielone...?? tylko u filipa jest tez troche sluzu...Co ja mam robic??
Ide sie umyć i jeszcze z mezusiem przez telpogadac... Na odleglosc tez mozna przechodzic kryzysy...;/ ehh
dobranocki
zrobilam ten test Dunkana i co dalej?
pokazalo mi ile powinnam wazyc, kiedy osiagne wage ale jak? musze teraz kupic ta ksiazke i robic z niej diete czy obojetne po jakiej diecie schudne?
calkiem szybko powinnam schudnac:-)
Witajcie,
dzisiaj szczepiene. Już się boję bo Natanek starszy to bardziej świadomy, ciekawe jak zniesie kłucie. Wogóle ciekawe czy go zaszczepią bo ma jeszcze troche katarku.
A mi dzisiaj głowa pęka, znów migrena(
Witam sie i ja jakos nie wyspanamimo ze mala spala od 8 do 4 potem zjadła flache i spała do 6.30 zjadła ze 60 ml i nie dawno wstałysmy
ale siedzialam do polnocy z praca i skjejałam cos do kupy eheh
gosiagro- jeszcze nie bylam go kupic dopiero pojde na spacerek ale moze pozniej bo u nas -1 i szron taki ze szok
moja mała cos 3 dzien nie moze kupki zrobiccisnie cisnie a tu tylko malutki czarny klocusze....tak zzastanawiam sie od czego? czyzby od jabluszka i marchewki? bo w pierwszy dzien jak jej dałam to zrobila az dwie i to takie solidne a teraz lipa cos
az daje jej teraz herbatke na kupke![]()