Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, a ja mykam dokończyć obiadek i muszę przysiąść się do pracy na weekend przygotować..Zdec - współczuję Ci że tak często musisz do Natalki wstawać... Powiedz mi, czy ona płacze i domaga się jedzonka czy tylko marudzi? Próbowałaś kiedyś zignorować, lub zamiast flaszki podać smoka? Czy wtedy by nie usnęła??? Ja tak robiłam ze swoim szkrabem... na początku tylko kwiknął a ja już z butelką leciałam... teraz się wycwaniłam i kładę rękę mu na buźce lub wkładam smoczka i zasypia... śpi aż do rana, do 6:00... Nie wiem czy to taka dobra metoda ale w końcu spać musimy...Powodzenia
![]()
Kajdusia - rzeczywiście iście po królewsku Was przyjęto!
Nawiasem podziwiam za połączenie ślubu i chrzcin 

, chociaż z drugiej strony wiele dobrego też znajomi opowiadali
Więc u nas to jeszcze kwestia nierostrzygnięta... zobaczymy co los pokarze i na co nas będzie stać jak pójdę do pracy.
Wydaje mi się że nie da się zmusić dziecko do spania jak nie chce. Trzymaj się i nie daj się jelitówce!!
Daje Łukaszek odpocząć mamusi? Niedługo te dwa obroty zamienią się w turlanie bez końca 

Chciałam małemu podać kaszkę bobovita ale nawet nie wiem w jakich proporcjach... tak jak pisze na opakowaniu? czy zacząć stopniowo od zagęszczania mleka? problem polega na tym, że ta kaszka jest na mleko modyfikowanym...??? :/ może powinnam była kupić zwykły kleik...

u nas dobra niania z referencjami żąda 10-11 zl za godz

już teraz jak jej zwijam budę to patrzy z taka ciekawością
, jeżeli chodzi o A6W ja jestem po 20 dniu i efekty pomalutku widać
; a inhalatora używa Magda M
o apartamencie nie wspomnę
jak wygram w totka to sobie u nas we Wrocku taki kupie
buduje się u nas teraz Sky Tower ma mieć 220 metrów, myślę ze 40 piętro będzie akurat
; to se wymyśliłam