reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

moje dziecko na wszystkich nowych tak reaguje.

gosiu moja tez ryczy generalnie na widok obcych w domu, na dworze juz troche mniej. czasami jak ma wysmienity humor to nie placze:-) to taki okres, jak maluszki zrobia sie bardziej samodzielne to ten strach przed obcymi pewnie im troche przejdzie

uff, czyli nie tylko moja tak ma:-( dzisiaj byliśmy u niego wiec nie dość ze "nowa" osoba to jeszcze nowe miejsce

reklama
Wszystkiego najlepszego dla ŁUKASZKA, KORNELCI, IGNASIA I IGI:)

gosiagro mam nadzieję że odwiedziny udane;) edit) widzę że nie do końca. Moja akurat nie boi się obcych, ale czasem się denerwuje jak się ją przewozi z miejsca na miejsce i co chwilę budzi się gdzie indziej;-)

stellaDD świetny Eryk!:)

AniaCH na pewno nic dzisiaj nie było otwarte! Gratuluję drugiego ząbka:)

cytrusik nie masz sobie czego wyrzucać. Ja często małą zostawiam z babcią nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów, bo wiem że jak wracam to mam do niej więcej cierpliwości i uwielbiam się z nią wtedy bawić chociażby kilka godzin:-)

_avena_ super zaproszonka:)

No i niesteety nie popisałam, mała płacze:(

uff, czyli nie tylko moja tak ma:-( dzisiaj byliśmy u niego wiec nie dość ze "nowa" osoba to jeszcze nowe miejsce

Gosiu mój Łukasz nawet na moich rodziców reaguje płaczem, aż mu się broda trzęsie, ponieważ rodziców widzi raz- dwa razy na miesiąc

Agi widze że Polcia ostro zaczęła trenować wywrotki, super

Moja raczej jest pogodna, jeśli oczywiście jest wyspana i najedzona :) Ale chyba zbliża się czas "lęku przed obcymi", bo zauważyłam, że już do sąsiadów się tak chętnie nie uśmiecha jak jeszcze niedawno- najpierw długo patrzy i się zastanawia, co zrobić, a potem ewentualnie się uśmiechnie lub zapłacze.

Współczuję :( Widać, że już wykończona jesteś. Niech cię mąż trochę odciąży, skoro ma teraz kilka dni wolnego

To świetnie, po weekendzie będziesz miała więcej energii na zaspokajanie potrzeb marudnego syneczka. A może do tego czasu marudzenie będzie tylko wspomnieniem? :)

Teraz u mnie się zaczął koncercik: póki gryzak zimny, to troszkę pomaga, ale strasznie szybko się nagrzewa :(

Moja córka ma coś ze mnie: słabość do paluszków z sezamem :) Z tą różnicą, że ja konsumuję zawartość opakowania, a Emilka opakowanie :) Miętosi już od paru minut torebkę i na ten czas zaprzestała marudzenia :)

Ostatnia edycja:
Witajcie;)Ja dzisiaj tylko na chwilkę bo jutro czeka mnie pieczenie ciast na roczek:)Babeczka sobie zamówiła 3 ciasta:)Ale się rozkręciłam:)Gaja ok z tym, że byliśmy cały dzień poza domem:)

reklama
już niech zębiska wszystkie mu wylezą na raz, bo zwariuję, chciałam się zdrzemnąć , filip obok, mąż go zabrał bo mały gadał, a jak zaczął płakac a ja usypiałam akurat to go przyniósł bo płacze..............i same rozumiecie, że się zdrzmnęłam....wrrrrrrrrrrrr

za to mąż teraz, jak uspiłam małego, położył się obok niego.......................

mam tez takie nietypowe pytanie: czy wasi panowie też sobie posiedzenia w WC robią?gazetka, książka i pół godziny chłopa nie ma? jestem ciekawa czemu u nas akurat jak mały płacze??????????

Ostatnia edycja:
Do góry