Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, to życzę duzo kasiastych klientów mężowi, żebyście wkrótce zarobili na własny domek i zdobili ogród jak z katalogu 

Niedziwne,ze Twojamame paralizuje,ajk i mnie sparalizowalo... Ufff...jak bylam mala zostalam prawie porwana
A samego mleka w dzien w ogole nie pije??... później zjada jeden obiadek ze słoiczka, 1 deserek i 2 razy kaszkę, czyli 5 posiłków na dobę
Tak,tak podaje nowy produkt po troszeczku przez 3.dni,jak ok to pozniej juz odstaje normalna porcje.AniaCh na twoim miejscu podawalabym na gesto i juz
kilka dziewczyn ma podobny problem
a z wprowadzaniem to jak podasz jeden produkt i nie ma reakcji to mozesz zwiekszyc porce, nie trzeba byc dlugo na malych ilosciach
U mnie tak samo,identycznie,czyzby ta sama przychodnia?!Ja dzisiaj wkur**** na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzwonię do tej beznadziejnej przychodni o 8:00 a tam albo zajęte albo dodzwonić się nie można.Jak już po 20minutach się dodzwoniłam żeby chłopaków zapisać do lekarza to ta mi mówi że już miejsc nie ma!!!I jak chcę to mogę przyjechać i zapytać się pani doktor czy mnie przyjmie i czy ludzie nas wpuszczą kolejkę
Sliczny :-)...jeszcze w kuchni miałam robote bo bratówka prosiła żebym zrobiła tort małej ale coś dzisiaj nie bardzo wyszedł zresztą oceńcie samiZobacz załącznik 299963

Teraz mi bardzo trudno znaleźć czas na BB a co dopiero wtedy
Ja na szczęście nie mogę narzekać, W. Zostaje w co drugi weekend z Nelką i sobie radzi, a poza tym to nie zdarzyło mu się stwierdzić, że ja to cały dzień nic nie robię.