reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Wszystkiego najlepszego dla Zosi, Eryka i Jagny!:)
Swoją drogą czarna_wiedźma dawno się nie odzywała:(

Czyli widzę że dzisiaj sporo mężów sobie nagrabiło:p

Uciekam na CSI a potem spać:) Życzę wszystkim spokojnych nocy, coś mnie głowa zaczyna boleć:(

Ostatnia edycja:
reklama
a Athena się odzywa? tak mi się ostatnio ona przypomniała, ale nie wiem czy ja przeoczyłam czy zamilkła?

mnie za to wkurzyła ciotka od tego kuzyna co mu się dziecko urodziło, z każdym pytaniem do mnie mogą zadzwonić i doradzam, nawet im chciałam swój devikap dac żeby za kapsułki nie przepłacali bo tylko kuzyn prazuje i 1200 zarabia na trzy osoby, oni oczywiście pogardzili moja witaminą i kupili w kapsułkach d+k, a k od 8 dnia mają dawać, nawet do pępka nic nie kupili, ale za to ze 3 płyny do kąpieli, każdy po 1 miesiącu..... i dziś ciotka dzwoni jak ja na zakupch dla filipa byłam, czy może ok 5 przyjechać (a nyło 16:20) i czy bym jednak tej witaminy nie dała bo oni złą kupili i jeszcze cos na pępek to ja, że tak, że w takim razie szybciej wrócę, wracam, zakupów połowy nie kupiłam, a oni q,,,,, po 18 przyjechali, z tekstem, że do reala musieli podskoczyc, a co kurde blaszka, telefony nie istnieją? ja swoich zakupów nie zrobiłam a oni problemu nie widzą, żeby sie jeszcze spytali, ile mają mi kasy oddać za ta witaminę, oliwkę i gaziki nasączone do pępka, ale nie, nawet q... dziękuję......... oni wszystko dla swojego dziecka podstawali, ode mnie też sporo, i chyba tacy ludzie co mają mało kasy to uważają, że im się należy i obowiązkiem każdego jest im pomagać......... więcej nic im nie dam, niech się nauczą, ja musze pracować i mąż też, żeby nasze dziecko miało wszystko co potrzeba, a jak dostaje coś od kogoś to ja zawsze dzwonie podziękowac albo sms wysyłam, a oni nic, wujek odebrał, też nie podziękował, ale najbardziej mnie kuzyn i jego żona wnerwili............. ani be ani me ani kukuryku, ostatni raz coś dałam, a w sumie jeszcze wiele rzeczy będę miała po filipie który bym im mogła dać

Ostatnia edycja:
Ita fajnie ze sie odezwalas
ja tego tez nie rozumie ze w UK wszystko tansze niz u nas, dzieciece ciuchy grosze kosztuja a to przeciez w PL nizsze pensje
juz kiedys smialam sie ze Polska to kraj dla bogatych;-)
z tym fitnesem super sprawa, u nas jest taka siec dla kobiet i tam bez problemu mozna dzieci brac ze soba, zostawia sie je w takim pokoiku a samemu idzie sie pocic
niestety za ten fitnes ostatnio placilam dwa lata abonament a bylam tylko kilka razy, wiec na razie dam sobie spokoj
z tym krajem dla bogatych to masz rację.a jeśli chodzi o fitnes to ja Małego biorę ze sobą na zajęcia, trochę leży na macie i bawi się zabawkami, trochę zajęć dla niego np na piłce i troche wspólych gdzie jest moim obciążnikiem.tam gdzie chodzę jest też takie mini przedszkole ale dla starszych dzieci.

emalia82 zagłosowane:-) kochana gdzie chodzisz do fryzjera ze o 23 wracasz:-p? jak Mały?lepiej już?,mój dziś też był przed kąpielą i po niej krzyczący a nawet wrzeszczący i nie wiem o co chodziło:-(

anecznik pytałaś czy przebieramy w coś na noc dzieciaczki, mój na noc ma zakłądamy albo grubszy pajacyk albo body i cienki pajacyk, codziennie nowy komplet, a w dzień to chodzi w spodniach, bluzkach, swetrach, bluzach, koszulach itd;-)

żyrraffko ja mam synka i na święta nic specjalnie nie kupuję, my mieliśmy niedawno chrzciny i myślę że te ciuszki będą dobre, no jedynie kamizelka może być za mała, ale to nie problem bo mamy ich kilka więc coś z szafy założe:-D dodałam zdjęcie z chrzcin, na świętach będzie bez muchy bo to muszka Filipka naszej Kasi:-D

gosiagro
życzę aby mąż złąpał jakieś ciekawe zlecenia i duuuużo zdrówka dla niego:tak:

zdec oj ci faceci, z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej, ja wracam do pracy(wspólna decyja) i będę pracować przede wszystkich w weekendy,a Mały z mężem, a do mojego T. chyba dopiero to dotarło bo kilka dni temu wyskoczył " to ja w każdy weekend będę zajmować się Małym?czyli nie będę miał już wolnych weekendów?" myśłałam że szlag mnie trafi, a ja to co?też nie będę miała a idąc jego tokiem myślenia cały czas pracuję, 24 na dobę zajmuję się Małym, ale mi potrafił już powiedzieć, czym y jesteś zmęczona przecież nic nie zrobiłaś...:angry::angry::angry:

Załączniki

• PA310071.jpg
    PA310071.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
żyrraffko ja mam synka i na święta nic specjalnie nie kupuję, my mieliśmy niedawno chrzciny i myślę że te ciuszki będą dobre, no jedynie kamizelka może być za mała, ale to nie problem bo mamy ich kilka więc coś z szafy założe:-D dodałam zdjęcie z chrzcin, na świętach będzie bez muchy bo to muszka Filipka naszej Kasi:-D

właśnie chciałam napisać, że przystojniak i w dodatku ma fajną muszkę :)

na święta Filip będzie miał dwa zestawy eleganckie: body-koszula z chrztu (jak nie wyrośnie)+ kamizelka biała również z chrztu i drugi zestaw- komplet z C&A a Zygzakiem: koszula, kamizelka i spodnie, ale pewno i tak na chilę, bo znając życie się prędzej zabrudzi, niż go zdążą inni podziwiać :)

Do góry