Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
matko boska dramat u Was!!niestety łóżek nie ma bo nie ma miejsc dla rodziców więc jak chcesz zostaćz dzieckiem to siedz na krześle ale większość koczuje przy łóżku na podłodze jak rumuny bo wiadomo ze kazda matka chce być blisko dziecka i na odwrót a jesli z jakichs przyczyn nie może to przecież są pielęgniarki ale wiadomo jak to wygląda więcej można pewnie liczyć na inne mamy
matko boska dramat u Was!!
U nasnormalne łóżko dostajesz a dziecko łóżeczko!!!W pokoju są max 2 dzieci!!Ale są takie mamy co oddają dzieci i na pobyt w szpitalu sie nie pokazują pytałam koleżanki co robią z takimi dziecmi bo przeciez one płacza przy kazdym badaniu mowi ze cos tam dostaja na sen by wiecej spały!!
matko boska dramat u Was!!
U nasnormalne łóżko dostajesz a dziecko łóżeczko!!!W pokoju są max 2 dzieci!!Ale są takie mamy co oddają dzieci i na pobyt w szpitalu sie nie pokazują pytałam koleżanki co robią z takimi dziecmi bo przeciez one płacza przy kazdym badaniu mowi ze cos tam dostaja na sen by wiecej spały!!
byłam ostatnio u niej na oddziale bo leżała inna moja koleżanka ze swoją córeczką i mówi, że jest sala dla samych dzieci gdzie matki zostawiają!!!ale cóż zrobić!!Ja mojej Gai za nic bym samej nie zostawiła mogłabym nawet w kiblu spać byle byc blisko niej!!OOOOO MATKOAż mnie zmroziło...
Jak można?
Idę Kochane do Męża bo się domaga mego towarzystwa. Padam na pysk po tej mojej wyprawie dzisiejszej...
Dobranoc i pchły na noc