Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lena - fakt były upały ale to co sie teraz na dworze dzieje to masakra :/ Osiedle na którym mieszkam położone jest dosłownie w parku i mnie telepie bo nawet pospacerować nie ma gdzie taka plucha :/ Ja tam wole lato
Tak wogóle to cześć wszystkim.
jesu ,myslalam,e tylko ja to widzę
dlatego od poniedzialku przechodze na dukana , kurde boje sie tego mizernego jedzenia 

Dzień Dobry!!!!
U nas wiosna (no prawie...hihihi) więc skoro P. ma wolne mykamy na spacerek, skoro słoneczko ładnie świeci.....Zresztą i tak musze kupić pare rzeczy przed wyjazdem....
kasia - zdrówka Kochana...Na pewno lekarzac dając Ci leki uwzględni że jesteś karmiącą mamą....
hefi - jak rodziłam to było ponad 30 stopni za oknem...Było strasznie gorąco....ale również cudnie, pięknie, słonecznie, ptaszki za oknem śpiewały...aż chciało się żyć!!!! Ja też wolę LATO!!!!!!
zyrraffka - a mój cudny zięć znów ma nową fotkę w serduszku...Ach napatrzeć sie nie mogę....Mojemu P. też zięć bardzo sie podoba....!!! Tylko nie wiem co jeszcze na to Polcia, bo ona na każdego "chłopa"szczerzy z mega radością...
Witojcie dziołchy :-)
Kurde ja wcinam chrupki kukurydziane,bo tak mi sie slodyczy chce. a moj chłop wczoraj powiedział,ze musze isc na diete bo troche mi przybralo siejesu ,myslalam,e tylko ja to widzę
dlatego od poniedzialku przechodze na dukana , kurde boje sie tego mizernego jedzenia
ewus twoj pomysł padł jak kawka![]()

Dzień Dobry!!!!
zyrraffka - a mój cudny zięć znów ma nową fotkę w serduszku...Ach napatrzeć sie nie mogę....Mojemu P. też zięć bardzo sie podoba....!!! Tylko nie wiem co jeszcze na to Polcia, bo ona na każdego "chłopa"szczerzy z mega radością...
Witojcie dziołchy :-)
Kurde ja wcinam chrupki kukurydziane,bo tak mi sie slodyczy chce. a moj chłop wczoraj powiedział,ze musze isc na diete bo troche mi przybralo siejesu ,myslalam,e tylko ja to widzę
ewus twoj pomysł padł jak kawka![]()