Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
lenka a czy jak jej tego nie naciskasz to daje jakieś oznaki że ja boli? typu ciągnięcie sie za uszko, pocieranie nim o materac
też się nachodzicie po tych lekarzach, kochane będe trzymać kciuki żeby było dobrze
ma 76/77 cm, wiec po nim nie widać, ale już nosi ubranka 86![]()

dzinks spi, ide posprzatac łazienkę 
Dobre, nawet bardzo dobre...Ty zawsze wiesz co powiedziećc
twardy gdzie jestes ? chyba stanął na całego![]()

eagle - Krystianek w dzień zjada 600ml mleka (do 19) i słoiczek obiadu. To chyba prawidłowo...
O tej metodzie rozcieńczania mleka tez słyszałam, ale pediatra powiedziała, żeby absolutnie tak nie robić...
lena - strasznie spółczuje, że nie wiadomo o co chodziNestety nie doradze, bo się nie znam...tylko trzymam kciuki, żeby w końcu coś Gai pomogło
Czy wasze szkraby też się tak śmiesznie się przemieszczają? Mój Krystianek nie umie raczkować, za to chodzi na prostych rękach i na wyprostowanych nogach (tak, że dupcia jest wysoko).
eagle - Krystianek w dzień zjada 600ml mleka (do 19) i słoiczek obiadu. To chyba prawidłowo...
O tej metodzie rozcieńczania mleka tez słyszałam, ale pediatra powiedziała, żeby absolutnie tak nie robić...
lena - strasznie spółczuje, że nie wiadomo o co chodziNestety nie doradze, bo się nie znam...tylko trzymam kciuki, żeby w końcu coś Gai pomogło
Czy wasze szkraby też się tak śmiesznie się przemieszczają? Mój Krystianek nie umie raczkować, za to chodzi na prostych rękach i na wyprostowanych nogach (tak, że dupcia jest wysoko).
co ty mowisz 86 juz nosi??? no w szoku jestem, ja myslalam,ze moj dzinks jest duzy,ale my nosimy jeszcze 74/80
Kahna nie lemntuj jak mala dziewczynka ,to jest forum oglne jak chcesz to pisz, forum zamkniete jest czynne od naszej ciazy,wiec sorry .
Asencja ja obstawiam na chłopca :-)
twardy gdzie jestes ? chyba stanął na całego![]()
Dziekuje wszytskim za zyczenia odnosnie naszego zdrowia, jak narzie bez zmain, czyli gluty i kaszelek nadal jestdzinks spi, ide posprzatac łazienkę
![]()