reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Asencja ja mialam krwawienie z Jasiem rano a w nocy go urodzilam wiec moze to juz
dolegliwosci sa w calej okazalosci, cicho licze ze na poczatku 38 tc sie rozpakuje
a jak Krystianek sie zachowuje? ja mam wrazenie ze Jas stal sie bardziej zaborczy, wymaga wiecej uwagi, ciekawe jak to bedzie jak maluch bedzie juz z nami

Gosiagro sliczna Majusia, jeszcze raz gratuluje dzielnej corci

olavip nie kazdy lekarz przepisuje od razu antybiotyk, poza tym jak trzeba podac to niestety trzeba

reklama
Asencja ja mialam krwawienie z Jasiem rano a w nocy go urodzilam wiec moze to juz
dolegliwosci sa w calej okazalosci, cicho licze ze na poczatku 38 tc sie rozpakuje
a jak Krystianek sie zachowuje? ja mam wrazenie ze Jas stal sie bardziej zaborczy, wymaga wiecej uwagi, ciekawe jak to bedzie jak maluch bedzie juz z nami

Coraz bardziej sie boje :p Krwi jakby troszeczke więcej, ale nic innego sie nie dzieje. Mam nadzieje, ze w nocy cos sie wykluje...
To życze, żeby się spełniło :) Już Ci współczuje końcówki ciąży - wiem co mówie :p
Krystianek jest straaasznie zaborczy - robi to, co chce i bardzo trudno go do czegoś zmusić. Kupiłam mu plecaczek na "smyczy" - rewelacja, bo nie wygląda tak strasznie (a nawet słodko), a nie trzeba go za rączke trzymać jak gdzies idziemy.
Troszke się boje, że Krystianek coś zrobi niemowlakowi, no ale cóż...trzeba bedzie sprawdzić w praktyce...

Mam problem z dostępem do netu u rodziców, a tęsknię za bb :-( U nas wszystko ok. Mam blisko do pracy. Nareszcie mam świetne miejsca do spacerów i bardzo fajny plac zabaw w pobliżu- Emilka prawie cały dzień spędza na dworze- ze mną lub dziadkami, jak jestem w pracy. Za niecały tydzień grono domowników powiększy się o 2 osoby- moją siostrę z córką i wtedy dopiero zrobi się ciasno i bardziej konfliktowo ;-) Jakoś to wytrzymamy :-)
Mam nadzieję, że w końcu znajdę możliwości, żeby do was zaglądać :*

Coraz bardziej sie boje :p Krwi jakby troszeczke więcej, ale nic innego sie nie dzieje. Mam nadzieje, ze w nocy cos sie wykluje...
To życze, żeby się spełniło :) Już Ci współczuje końcówki ciąży - wiem co mówie :p
Krystianek jest straaasznie zaborczy - robi to, co chce i bardzo trudno go do czegoś zmusić. Kupiłam mu plecaczek na "smyczy" - rewelacja, bo nie wygląda tak strasznie (a nawet słodko), a nie trzeba go za rączke trzymać jak gdzies idziemy.
Troszke się boje, że Krystianek coś zrobi niemowlakowi, no ale cóż...trzeba bedzie sprawdzić w praktyce...

oj cos czuje ze w nocy lub jutro pojedziesz na porodowke:-)
dokladnie tak samo zachowuje sie Jas, nic na niego nie dziala, zadne "nie wolno", "oj oj", czy nawet krzyczenie
robi co mu sie podoba a jak uzywam sily np. odciagam go od kabli to drze sie na caly blok
wydaje mi sie ze on jest wkurzony ze nie jestem tak sprawna i aktywna jak wczesniej i dlatego tak sie zachowuje
tez sie boje zeby maluchowi nic nie zrobil, trzeba bedzie miec oczy dookola glowy

Cześć dziewczynki!

Chwilowo jestem w domku, jutro szczepienie, w sobotę wesele i we wtorek wracam do tatusia! :) będę tam jakieś 2 tygodnie więc zaglądać nie będę.

Wszystkim oczekującym maluszków, życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania!!! :) czekam na wieści! :)

A gdzie fotki ze spotkania czerwcówek Leny, Emalii i Migotki? Chwalić się i to już ;)

A no i jeszcze gratulacje dla naszych dzieciaczków które zaczęły szkołę, przedszkole i żłobki!!! :) dzielne dzieciaczki nasze :)

Buziaczki dla wszystkich!!!

ja na minutke

Asencja mi kolezanka polozna kazala jechac do spzitala z palmieniami a w szpitalu powiedzieli ze i tak musze juz zosrttac nawet jesli akcja sie nie rownie ale sie rozwinela i w 2 godz od przyjazdu bylo po:)) jestem ciekawa co teraz u Ciebie

dzis bylismy kupowac jesienne buty Erciowi i kupilismy 23 !!! chyba bede miala dwoch chlopakow z mega stopami Olaf juz ma 33 a ma dopiero 6 lat teraz drugi sie taki szykuje:))

jeszcze jedno pytanie musze wkoncu kupic Erciowi posciel bo teraz spi pod koce ale na zime juz sie nie da wlozyc do spiworka kupowalyscie posciele na allegro ktora wyglada dobrze po roku uzywania?

Witajcie,

Kasiulka widzę że próby odstawiania od piersi! Powodzenia życzę i dużo wytrwałości.

Lena niestety miałam urlop tylko w poniedziałek, musiałam odpocząć po weselu i spędzić czas z dzieckiem:tak: Chociaż bardzo zazdroszczę wam spotkania:-) No właśnie a zdjęcia jakieś będą?

Kasiulka nie masz żadnych ciekawych ofert dla Plusa?;-)

Ewa super że udało wam się tak miło spędzić rocznicę.

ola_fasola ale Klara urosła! Super! A o brzuchu to nawet nic nie mów, mój też pozostawia wiele do życzenia, a tu uda, bleeeeeeeeeeee...

gosiagro super że Majusi się tak spodobało:) Może to jakieś rozwiązanie;) Na wakacje już nie mogę się doczekać:) Majka jak zwykle przesłodka i jakie ma długie włoski, my też się raczej nie doczekamy:(

Milka ja mam świetną Disney'a. W ogóle od prania się nie zniszczyła.

Nie mam niestety za dużo czasu na pisanie z wami, bo w pracy zostałam sama, a jeszcze mnóstwo rzeczy to skończenia przed urlopem (chyba się nie wyrobię:-().
Do tego idzie nam górna jedynka i jest masakra... Natala budzi się co chwilę z płaczem:( A ja rano nie przytomna:( Jakoś ten pierwszy wyszedł bardziej bezboleśnie:-(

Uciekam spać, bo trzeba o 5 wstać:wściekła/y::wściekła/y:
Życzę miłej nocki, no i może w końcu terminowe ciężarówki by się rozpakowały:cool:

reklama
Do góry