Hai!:-)
gosiagro a jakie macie plany na weekend, jedziecie na wies? Mam nadzieje ze troche ci sie humor poprawi. Wcozraj z A. wyjedlismy wszystkie oreo

chyba zrobie cos innego zamiast sernika
Perfecta oby nie angina :-( MNie jakis czas temu tez okropnie gardlo bolalo przez dwa dni ale przeszlo na szczescie szybciutko. Ja zawsze robie tak: zalewam dwa posiekane zabki czosnku wrzatkiem, jak lekko przestygnie wciskam pol cytryny i lyzke miodu. Pije cieple rano i wieczorem. Plucze gardlo naparem z szalwi albo woda+ sol. Robie herbatki z podbialu i szalwi i tymianku. Jak mi sie cos jeszcze przypomni to ci skajpne :-) Zdrowka!!
Kasiek ciesze sie ze Damisiowi juz lepiej! A pupke wietrz i lekko posypuj kartoflanka, na pewno szybko zejdzie! A co zakresliliscie Y czy N?:-)
kajdusia a dostalas sniadanko do lozka? :-)Czy to tylko na dzien MAtki? eeee ja sie za wami stesknilam jakos chlippp

Lencja u nas masakra ze spaniem!! W ciagu dnia nie daje sie Lili uspic dopoki sama nie padnie gdzies kolo 14!! Juz od 4 dni tak jest! A wieczorem chodzi po scianach skacze po lozku do 21-22:-( Ale to sie zdarzalo wczesniej, wiec i teraz pewnie przejdzie samo
milusia ale fura! Swietne sa Lila wlasnie odkrywa jazde na rowerku trojkolowym takim dla najmlodszych, widze ze powoli zalapuje ze jak sie od gory noga nacisnie to jedzie do przodu :-) ALe pewnie troche to potrwa zanim sama ruszy z kopyta. Na wiosne to autko bedzie jak znalazl, ale sie chlopaki nabija kto ma teraz jechac
Asnecja pelen podziw dla ciebie!! Swietnie sobie radzisz!! A bedzie juz tylko coraz lepiej zobaczysz!
zyraffka jak Lukaszek?? Mam nadzieje ze to zadna choroba tylko zabki
Lencja udanego spotkania! Ucaluj od nas chlopakow ( i dziewczyny :-))
Tez szukam kozaczkow. nawet rozwazam czy nie wziasc sniegowcow. A Lila skubana ma juz dwie pary
edit
Perfecta fajne sa te co kupilas, mam pytanie jak jest z tym obcasem? Bo ja raczej bezobcasowiec jestem, ale ten wyglada dosc bezpiecznie :-) nie gibie sie nozka w nich za bardzo?