reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hejka
Witam serdecznie wszystkie najwspanialsze mamusie pod słońcem.....
Ja jutro do pracy....buuuu :-( .... nie chce mi się strasznie bo to jedyny dzień kiedy P. ma wolne....Ale co zrobic.....Nie mogłam odmówić bo już odmówiłam w zeszłym tygodniu....wrrrrr
Wiecie co te samotne wieczory zaczeły mnie baaardzo dołować....Zwłaszca teraz jesienią i zimą będzie trudno.....Zimno ciemno.....Latem to i wyjść się chciało i komuś chętnie chciało się wpaść na kawkę....a teraz..... Nie wiem jaj my damy radę.... :-( ..... Ach, no ale nie ma co narzekać....Trzeba przetrwać i tyle.....
koriander - widziałam cudowną małą aktywistkę na FB.....Bombowa.....A może lot do UK.... Ja też zapraszam na czekoladę...też mamy fajne miejsce....
Gosia - Ty i Koriander zawsze o mnie pamiętacie....mimo że zaniedbuję forum że hoho....Dziękuje bardzo za pamięc.....Majeczka boska, cudowna i przepiękna....Super zdjęcia.....
Sealet - trzymam mocno kciukasy za zdrowie Agatki....Oby ta gorączka szybko minęła!!!!!
zyrraffka - jak tam mój zięć się miewa....Jak w złobku i jak apetycik , co lepiej????? Buziaki dla niego!!!!
klementinka - jejku , ależ jestem podekscytowana poniedziałkiem....Mam wolne więc mocno będę trzymamć kciuki cały boży dzionek!!!! Będzie dobrze!!!! Czekamy na wieści i na fotki kolejnego bobaska....Powodzenia!!!!
Anik - ależ masz mężczyznę w domu!!! Moja Luśka to przy nim chucherko ( nie mam pojęcia jak to słow się pisze :-D )....

reklama
Sealet - trzymam mocno kciuki & :*

Agi
- ja tes pamiętałam... ;)

Gosiagro
- Majusia i mamusia cudowne! Może kiedyś i my się wprosimy na gorącą czekoladę ;)

Zyrraffka
- milusich snów!!! :) ps. Damiś nie będzie miał rodzeństwa jeszcze teraz ;)

buziaczki laseczki... idę przemyśleć parę ważnych spraw ;)... Wasze kciuki zawsze działają!!! ;) Decyzja podjęta!!! Idziemy na całość!!! dla tych które chciały by wiedzieć za co kciuki trzymały, zapraszam na zamknięty!!! :)

Kajdusia-Od wczoraj była u nas moje siostrzenica kochana :)
Mama-kubulki, Nadika- Obrzartuszki niedobre :biggrin2: A może wy ten teges :-D He he,ja tez lubie podjadac, a szczególnie wieczorkiem Teraz też popijam drineczka i wcinam "Lays Prosto z pieca":-p
Lizka- faktycznie Was długo tzryma i mogło by sobie pójśc precz . Życzę Wam żeby przyszło do Was zdróweczko i każdy dzień był coraz lepszy;-)
Izunia- a gdzie Wam sie te dwójeczki zapodziały? Lekkiego ząbkowania małemu życzymy:tak:
Lenko- mam nadzieję ,żę to nic poważnego i nie dotyczy to ... Oby jutro Nam sie udało pogadac. :*
Zyraffka- oby ten tydzień Wam szybko zleciał i dużo zdróweczko dla śliczniusiego Łukasia ;*
Anik- ja bym też nie dała rady iśc z małym na wyniki. Pierwsza bym uciekła:tak: Będzie dobrze, musi byc, Trzymam mocno, mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gosia- fotki super. Widac ,że Majusia zadowolona. Ja po remoncie się piszę ( zobaczymy jak Lenka). Dobrze ,żę małemu to szybko minie.

Ja też się witam,
i zaraz lecę ogarnąć mieszkanko i upiec jakieś babeczki, bo teście się zapowiedzieli;-)

kajdusiu - o masz ci los :-( zdrówka dla dzieciaczków, jak się dziś mają, jak nocka?

Wszystkim chorowitkom duzo zdrówka!

percia - jak zakupki wczoraj?

Agi - tyle daliście radę to i teraz dacie:tak:

kasiek - jak się już przeprowadzę to zrobimy czekoladowa parapetówkę:-p:-p;-) niech wszystkie czerwcówki sie czują zaproszone:-) bardzo się cieszę z waszej decyzji i trzymam kciuki za powodzenie!

emalia
- to świetnie, czekam w takim razie na koniec remontu;-)

hej.
u nas nocka masakra, znowu zęby ;/ tym razem dolna czwórka, juz wczoraj popołudniu Natan miał stan podgorączkowy i to moja mama mnie odwiedziła i ona stwierdziła że jest rozpalony, wcześniej zrobił 3 luźniejsze kupki, w nocy 38,6. Obudził się o 22.30 i żeby się uspokoił to musiałam go nosić i całe mieszkanie zwiedzać, no i zaczęło mu się zabawy, chodziłam z nim po ciemnym mieszkaniu i wszytsko robiło aaaa, Natan co chwile "ciiiiiiiiiiiiiiiiii aaaa" zasnął dopiero po 24 ale nie na długo po co chwila się budził, no i spał z nami w łóżku bo jak tylko wylądował w łózeczku to na nogi i ryk. Teraz odsypia ale ja i mąż chodzimy jak zombi.
Wszystkim zyczymy udanej niedzieli

edit: no i pospał sobie 30min ;/

Dziewczyny a jak wygladają pleśniawki???? Zauważyłam że Natan ma na języku jakiś biały nalot czy to mogą byc pleśniawki??

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!dziekuje bardzo za wczorajsze życzonka :-)
U nas tez dwa dni lużnych kupek ale dziś juz chyba ok żadnej kupy od wczoraj:-)ale wieczorem była masakra mała wyła godzine bo jej sie od tych kupek pupa odparzyła mimo ze myłam cały czas woda z mydłem i smarowałam dopiero jak zasypałam mąką ziemiaczana to usneła bidulka
sealet-kciuki zaciśniete

Do góry