Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gosiargo ja slyszalam ze jak jedziesz do panstwa unijnego to dziecko moze miec dowod osobisty wyrobiony...ale niewiem czy na 100%. No najgroszy to ten fotograf:-)
:-(kasiulka współczuję też słyszałam że coś takiego jest ale nie zawsze podobno działa
a ja od wczoraj postanowiłam coś zrobic ze spaniem Michała i próbuję porad książki zobaczymy czy będą efekty
u nas +5 więc ok tyle że pochmurno
zdec- wy teraz jak byliście na wakacjach robiliście małej paszport, u którego fotografa byłaś? Natalka nie robiła problemów?
ja korzystałam z tej książki: Każde dziecko może nauczyć się spać Kast-Zahn NOWA (1957328653) - Aukcje internetowe Allegro
u nas szybko były efekty, tyle że mały miał wtedy gdzieś z 7- 8miesięcy. I nie było problemu z zasypianiem do 15miesiąca. Zachorował i spał z nami trzy dni i czwartego dnia juz położyłam go do swojego łóżeczka i był juz płacz, krzyk. I odzwyczaić dziecko 1,5 roku a dziecko 7miesięcy to już dużo trudniej.
Ale trzymam kciuki
witajos po zakupos zmęczonos jak kabanos!
Kupiłam Jaśkowi bączki dwa - talkie jak my miałyśmy za młoduZachwycony!!!!
nakupiłam książeczek z 5 Miedzy innymi Bardzo fajne wydanie "obrazków dla Maluszków" "Boże Narodzenie"
Strasznie nakupowałam wydałam tyle że aż strach się przyznać
Teraz lecę rozładowac zakupki , ogarnąc troszkę.
Kolenderko i Dziewczynki pytające o matę - Mam na oku 2
MATA WODNA+pisak+puzzle+dźwięki Warszawa (1959280360) - Aukcje internetowe Allegro
or
AQUADOODLE - MATA WODNA DUŻA ANIMAL DŹWIĘKI -KURIE (1963581808) - Aukcje internetowe Allegro
i się zastanawiami zdecydowac nie potrafię
![]()
witajos po zakupos zmęczonos jak kabanos!
Kupiłam Jaśkowi bączki dwa - talkie jak my miałyśmy za młoduZachwycony!!!!
nakupiłam książeczek z 5 Miedzy innymi Bardzo fajne wydanie "obrazków dla Maluszków" "Boże Narodzenie"
Strasznie nakupowałam wydałam tyle że aż strach się przyznać
Teraz lecę rozładowac zakupki , ogarnąc troszkę.
Kolenderko i Dziewczynki pytające o matę - Mam na oku 2
MATA WODNA+pisak+puzzle+dźwięki Warszawa (1959280360) - Aukcje internetowe Allegro
or
AQUADOODLE - MATA WODNA DUŻA ANIMAL DŹWIĘKI -KURIE (1963581808) - Aukcje internetowe Allegro
i się zastanawiami zdecydowac nie potrafię
![]()