Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gosiargo ja slyszalam ze jak jedziesz do panstwa unijnego to dziecko moze miec dowod osobisty wyrobiony...ale niewiem czy na 100%. No najgroszy to ten fotograf:-)
:-(kasiulka współczuję też słyszałam że coś takiego jest ale nie zawsze podobno działa
a ja od wczoraj postanowiłam coś zrobic ze spaniem Michała i próbuję porad książki zobaczymy czy będą efekty
u nas +5 więc ok tyle że pochmurno
zdec- wy teraz jak byliście na wakacjach robiliście małej paszport, u którego fotografa byłaś? Natalka nie robiła problemów?
ja korzystałam z tej książki: Każde dziecko może nauczyć się spać Kast-Zahn NOWA (1957328653) - Aukcje internetowe Allegro
u nas szybko były efekty, tyle że mały miał wtedy gdzieś z 7- 8miesięcy. I nie było problemu z zasypianiem do 15miesiąca. Zachorował i spał z nami trzy dni i czwartego dnia juz położyłam go do swojego łóżeczka i był juz płacz, krzyk. I odzwyczaić dziecko 1,5 roku a dziecko 7miesięcy to już dużo trudniej.
Ale trzymam kciuki
witajos po zakupos zmęczonos jak kabanos!
Kupiłam Jaśkowi bączki dwa - talkie jak my miałyśmy za młoduZachwycony!!!!
nakupiłam książeczek z 5 Miedzy innymi Bardzo fajne wydanie "obrazków dla Maluszków" "Boże Narodzenie"
Strasznie nakupowałam wydałam tyle że aż strach się przyznać
Teraz lecę rozładowac zakupki , ogarnąc troszkę.
Kolenderko i Dziewczynki pytające o matę - Mam na oku 2
MATA WODNA+pisak+puzzle+dźwięki Warszawa (1959280360) - Aukcje internetowe Allegro
or
AQUADOODLE - MATA WODNA DUŻA ANIMAL DŹWIĘKI -KURIE (1963581808) - Aukcje internetowe Allegro
i się zastanawiami zdecydowac nie potrafię
![]()
witajos po zakupos zmęczonos jak kabanos!
Kupiłam Jaśkowi bączki dwa - talkie jak my miałyśmy za młoduZachwycony!!!!
nakupiłam książeczek z 5 Miedzy innymi Bardzo fajne wydanie "obrazków dla Maluszków" "Boże Narodzenie"
Strasznie nakupowałam wydałam tyle że aż strach się przyznać
Teraz lecę rozładowac zakupki , ogarnąc troszkę.
Kolenderko i Dziewczynki pytające o matę - Mam na oku 2
MATA WODNA+pisak+puzzle+dźwięki Warszawa (1959280360) - Aukcje internetowe Allegro
or
AQUADOODLE - MATA WODNA DUŻA ANIMAL DŹWIĘKI -KURIE (1963581808) - Aukcje internetowe Allegro
i się zastanawiami zdecydowac nie potrafię
![]()