Witam się z bólem głowy:-(
Julia- trzymam kciuki!
Lena- Za Wiki trzymam mocno kciuki!!!!!! Trzeba myśleć pozytywnie!!!!! Modlić się i mieć pewność że wszystko szybciutko się ustabilizuje! Jestem przekonana że na święta będą w domku!!!!!!!
Gosiu- Już Ci pisałam że GRATULUJĘ i cieszę się bardzo

!
EAGLE- KOCHANA WITAJ CÓRO MARNOTRAWNA! hihihih Cieszę się niezmiernie że WKOŃCU DO NAS WRÓCIŁAŚ!!!! Tęskniłam moćno!!! Buziaki dla całej dzielnej Waszej Rodzinki
Liza- Przeganiam chandrę SIO!!!!
Dorotko- Super że tak szybciutko Maleństwo się przystosowało do nowej sytuacji z Klubem MAluszka!
KAjduśko - Ty Moja Kochana Ja czekam z niecierpliwością na Kolędy w Waszych aranżacjach

Buziaki!!!!!
Koriander------- Sprzątanie skończone jeszcze tylko pierdzilion pralek do zrobienia BUZIAKI DLA WAS! p.s. My wczoraj 23:50 a Wy?

Nadika- Zdróweczka dla Natanka!!!!
Izia Kochana- Spóznione ale szczere i prosto z serduszka płynące Zyczenia urodzinowe: Żyj Sto Lat! Zdrówka Szczęścia i Spełnienia Marzeń!!!! Jak dzisiejsz nocka???
Kasiek- Zdróweczka Kochana!
Agi- Kochana Na pewno lot przebiegnie Wam szybko a Polunia to przecież Aniołeczek i będzie grzeczniutka że hej ZOBACZYSZ KOCHANA!!!!
Adorea- Kochana gratululacje!!! Ale rzeczywiście po tym co piszesz Krzyś jest MEGA INTELIGENTNYM Małym Człowiekiem!!!! Gratuluje jeszcze raz
Ja dzisiaj jak zombi ... Głowa boli , nie pospałam dobrze i długo bo Jaś się obudził w nocy i wiercił. Pożądki robiłam od soboty Pięęęknie mam ale Jaś nie lubi pożądków i wczraj przed snem zdecydował że powywala wszystko z szafy Mamusi

i dzisiaj sterta ubrań czeka aż się poskładają same

Dziś mam zamiar troszke chałupkę przystroić a w weekend piekę pierdnika

Lecę po kawkę