Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A Krzyki to nie tam gdzie ostatnio powódz była???
Zdjęcia przepiękne, a choinka obłędna!!!
Super z Hani pomocnica!
Teraz walcze z firankami/ musze je na pół obciąć
bo mają pierdzilion metrów szerokości
Krupniczek dla Pierworodnego mego zrobiony, barszcz biały zrobiony , kiełbaska biała się parzy , Baba ziemniaczana dzisiaj na obiadek się pieczę się
sosik pieczarkowy tyż zrobiłam do tej baby
, łokno ustrojone , bb nadrobione
Majusia już widać się czuje się dobrze w swym domku!

no, nie mogłam się oprzeć
od czegoś trzeba zacząć

mam nadzieje, że w marcu będę mogła juz parapetówe urządzać

ma 10 metrów kwadratowych, na obecnym mieszkaniu mam 2 metry, więc zmiana kolosalna
a powódź była na Kozanowie, daleko od nas
ale zapachnialo swietami na forum
przede wszystkim gratuluje Gosi mieszkanka, super ze jeszcze w tym roku dostaliscie klucze, a jaki duzy balkon
teraz sama przyjemnosc wybierac kafelki, farby, meble itd. a kiedy parapetowa?
eagle slodkie masz dzieciaczki, Asia rzeczywiscie wyglada na duza pannice
Agi ale ci zazdroszcze, do mnie mama przyjezdza w sama wigilie i tez juz Jas nie moze sie doczekac
Kasiulka fajna masz pomocnice
Perfecta to prawda ze dzieci daja magie swiat, u nas w rodzinie tez juz nikt nie cieszyl sie swietami dopuki nie pojawily sie dzieci, a prezenty super upolowalas, gdybym miala ogrodek to tez bym zalicytowala
Ewelinka mialam juz wczesniej napisac ze super kolory wybraliscie do pokoju najstarszej cory, efekt swietny
ola mialam ci wczoraj pisac ze ci na tylek dam za to pranie dywanu, w ciazy jestes i to juz wysoko to ladnie prosze odpoczywac a nie harowac
Lena a jak robisz taki bigosik?
przedwczoraj w nocy Jas mial 39°, juz myslalam ze infekcja sie zaczyna ale w dzien sie bawil, rozrabial jak zwykle, jadl ladnie i dzis w nocy juz bez goraczki, zastanawia mnie co to bylo, moze zeby?
wyszly mu juz 4 to moze 3 ida ale az tyle goraczki? mialyscie moze cos takiego?

A w jakim kolorze bedzie kuchnia, bo musze pokombinowac niedlugo z prezentem 

Kasiulka super choinka, zauwazylam ze Hania czesto ma otwarta buzke na zdjeciach, ma katarek czy po prostu tak juz ma?